MSI GTX970 soğutma ve performansı nasıl?

Fırat01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu ekran kartını alacağım, bilgi verebilir misiniz? Soğutması nasıldır ve performansı nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutma ve performans açısından gayet başarılıdır ancak YouTube da birkaç video izlemiştim ve coil whine sorunu olduğunu gördüm. Biraz da şans işi açıkçası.

Bende bu kartı alacağım ama 980 modelini. Kesinlikle tavsiye ederim. Fan ve military mimarisi çok iyidir. İncelemesi technopat youtube kanalında mevcuttur. Oradan kartın özelliklerini ayrıntılı izleyebilirsiniz.

Soğutma ve performans açısından gayet başarılıdır ancak YouTube da birkaç video izlemiştim ve coil whine sorunu olduğunu gördüm. Biraz da şans işi açıkçası.
Senin dediğin olay bütün firmaların kartında olan bir sıkıntı. Nvidia mimarisinde olan bir hata. Dediğin gibi şans işi ama MSI ile alakası yoktur

Coil whine derken?
Kartın güç tarafında kondansatorden çıkan ıslık tarzı bir ses youtube yazarak sese bakabilirsiniz. Bu tarz şeylerle kafanı yormamanı tavsiye ederim. 20 karttan 2 tanesinde olan bir şeydir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı