MSI GTX970 Toplama Bilgisayar İşlemci Önerisi

Sequester

Kilopat
Daha fazla  
Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar.

Bu arada çok konu açtığım için (Sistem toplama konusunda) değerli moderatörlerimiz bana ban atıyor nedenini anlamadım, çok konu açmam emin olamadığım içindir, böyle olduğu için sorunlarımı ve sorularımı belirtemiyorum, tabi ki forumun kuralları var fakat bu biraz ağır gibi. Bu dediğim şey konu dışı olabilir bunun için ayrı konu açmak istemedim, kusura bakmayın.

Sistemi oyun için topluyorum. İşlemci olarak ilk i7-4790K alacaktım fakat oyun için fazla dediler, bende i7 4790'a düşürdüm fakat hala emin değilim doğru mu yaptım diye. Soğutucu olarakda Cooler Master Hyper T4 düşünüyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Ekran kartını hangi marka almayı düşünüyorsunuz.

Yardımınız için teşekkürler. Birde birşey soracağım, 4790K ile 4790 arasında Ghz den başka ne fark var ?
4790k ile 4790 arasındaki fark "k" ibaresi bu da çarpan kilidinin açık olduğunun yani OC yapılabilecek bir işlemci olduğunu belirtir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı