MSI GTX970 vs Asus GTX970 Strix

Ben Asus daha serin çalışıyor demedim. Evet MSI daha serin çalışıyor ama bu Asus'un yalan olduğu anlamına gelmez. Evet arada sıcaklık farkı var ama bu fark hiçbir şekilde ekran kartının ömründen çalmaz. Firmalar boşuna bas bas bağırmıyor askeri standartta bileşenler kullanıyoruz diye. Bu gibi bileşenlerin ömürleri en az 6-7 sene fakat zaten hiçbir ekran kartı 6-7 sene dayanamaz heleki günümüz oyunların yaşadığı grafik sıçramalarına bakılırsa. Yani anlattığım en başından beri ikiside aynı GPU hangisi ucuzsa onu alması. Bu hepsinden çok daha mantıklı olacaktır heleki bu döviz kurunda.
MSI'nin Asus'tan daha pahalı olacağını düşünmek bile zor. Piyasaya sürülme fiyatları dolar bazında aynı (350$) fakat ülkemizde bu durum dağıtımcı firmaya göre değişiklik gösterebilir diye düşünüyorum. Fiyatlar arasında fark olsa bile zaten aynı GPU olduğu için uçurum fiyat farkları olamaz, e bu durumda MSI gibi revaçta olan bir firmanın tercih edilmesi daha mantıklı, bu benim düşüncem elbette. Asus zaten kolay kolay yalan olmaz, benim açımdan yalan oldu demek istedim başımdan beri. MSI gibi bir firma varken Asus'a kafayı takmıyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı