MSI GTX970 vs MSI R9 390 vs SAPPHİRE R9 390X

@Ömer Ünal Laflarına dikkat et, haddini aşma. Saygısız bir lafta bulunmadım, konuyu açan arkadaş o mesajıma cevap verdi zaten. O mesajda da olumsuz bir cümle yok.

Şu 3 kartın içerisinden R9 390X önermeyen adam, gitsin kumda oynasın. Saçma sapan yorumları gördükçe sinirlendim. Fazla bir şey demek istemiyorum. :)
Bu kadar yoruma karşılık GTX970'i seçemem zaten. :LOL: Sapphire güvenebilir miyim ? Müşteri hizmetleri hakkında iyi şeyler duymadım, sorunlu kartı geri yolladılar gibi yorumlar okumuştum. Ne kadarı doğru acaba ? Seçtiğim zaman pişmanlık duyar mıyım ?

Hayır yani mümkün değil ya tamam trolledim forum sürekli gtx 970 diyor da yani bu kadar olmaz fury önerdim gtx 970 al dedi biri ondan sonra gördüğüm en mantıksız olay bu yani bir insan amd ye düşman olur amd terörü olur gene der r9 390x daha iyi diye yani harbiden kafam basmıyor bu foruma.

Abi harbiden var sıkıntı geçen adama gtx 950 için 450 watt alacağına bütçen varken 600w al ileride değiştirirsin diye dedim biri çıktı geldi 600w-700w alınır mı ya ileride düşecek watt değeri dedi sonra biri daha geldi o da dedi 350w al 200 tl bütçesi var adamın adama 350w öneriyorlar. Gtx 970 olmadan hayatın ne anlamı kalır ki?? Sürücüsüz bir kart nasıl hareket edebilir ki??

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı