Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Range.. abi tekrar rahatsız ediyorum ama maillerine tekrar bakar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım maile. Arkadaşlar bu kart yanan X99 sistemimden çıkma bir kart. Fakat kartta en küçük bir sorun bile yok. Anakart kurtardı bunu. Belirtmeyi unutmuşum. Daha detaylı bilgi için konuma bakabilirsiniz.
Konuya bakan moderatör arkadaşta bunu ilk mesaja eklerse sevinirim.

Baktım maile. Arkadaşlar bu kart yanan X99 sistemimden çıkma bir kart. Fakat kartta en küçük bir sorun bile yok. Anakart kurtardı bunu. Belirtmeyi unutmuşum. Daha detaylı bilgi için konuma bakabilirsiniz.
Konuya bakan moderatör arkadaşta bunu ilk mesaja eklerse sevinirim.

Birde resim koymuşssunuz arda hocam. Eziyet - Çile mi çektiriyorsunuz bize :)

Rezervesi kalktıysa helalleşelim olsun bitsin :)

Heveslendirmeyin daha fazla.

Saygılarımla...

birde resim koymuşssunuz arda hocam. Eziyet - Çile mi çektiriyorsunuz bize :)

Rezervesi kalktıysa helalleşelim olsun bitsin :)

heveslendirmeyin daha fazla

saygılarımla...
Yok hocam arkadaş caymadan ben cayamam. O olmazsa sıradan gidecez bakalım. Anlaştığımız arkadaşa yanan sistemden çıktığını söylemiyi unutmuşum. Ondan resimde koyayım dedim.

Hmm anlaştıysanız bize yar olmaz kart o zaman. o_O

Peki :sentinel:

:kızgın:

:sustum: :sustum: :sustum::sustum: :sustum::sustum:

Beleşciler atlamışlar hemen ne kadar yazık..İhtiyacım var ne demek ya?Ekran kartı bu ekmek değil su değil.Zaten millet olarak insanların iyi duygularını huylarını sömürmeye bayılırız.Kimisi yazmış 1000 liram var falan.Git 380x al 750 tl 0'ı.Açamayacağı oyun yok.Neden 980ti istiyorsun?Ben söyleyeyim açgözlülük.Buda midemi bulandırıyor açıkcası.Herneyse satan arkadaştan ricam ölücülere ve beleşcilere güvenmesin lütfen.Benim gtx 970 ssc kartım var jelatininde duruyor.Üstüne 700 tl daha verebilirim.Ankaradayım.

Kardeşim dediklerine bakarsak bana laf atmışsan canın sağolsun. İhtiyacım var demedim ben. Sadece üst sınıf bileşen kullanmak istediğimi belirttim, ki kendim yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Şekerli su iç bu arada, bulantın geçer

Kardeşim dediklerine bakarsak bana laf atmışsan canın sağolsun. İhtiyacım var demedim ben. Sadece üst sınıf bileşen kullanmak istediğimi belirttim, ki kendim yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Şekerli su iç bu arada, bulantın geçer
Sizin için olduğunu sanmıyorum. Para + takas önerdiniz. Genel konuştu arkadaş.

@Range.. Hocam kartın ilk taliplisi bendim. Dün ikinci el sayfasında ilan vermiştim fakat ilan başlığında kurallara aykırı bir kelime yazmışım. Bu sebepten ötürü forum yöneticileri olan arkadaşlarımızdan biri haliyle 1 günlük bir ceza vermiştir. Bu arkadaş yada arkadaşlar yüzünden gtx 980ti kartınızı alma fırsatını kaçırdım. Buradan o kişi yada kişilere teşekkür ediyorum bu davranışlarından ötürü. Ekstradan kendilerine ulaşabileceğimiz forum içi bir yerde olmadığında sitemlerimizi dile getiremiyoruz. Şimdi bunları yazdım diye gene ceza verir yada hesabı silerler. :ROFL::lanet:

@Range.. Hocam kartın ilk taliplisi bendim. Dün ikinci el sayfasında ilan vermiştim fakat ilan başlığında kurallara aykırı bir kelime yazmışım. Bu sebepten ötürü forum yöneticileri olan arkadaşlarımızdan biri haliyle 1 günlük bir ceza vermiştir. Bu arkadaş yada arkadaşlar yüzünden gtx 980ti kartınızı alma fırsatını kaçırdım. Buradan o kişi yada kişilere teşekkür ediyorum bu davranışlarından ötürü. Ekstradan kendilerine ulaşabileceğimiz forum içi bir yerde olmadığında sitemlerimizi dile getiremiyoruz. Şimdi bunları yazdım diye gene ceza verir yada hesabı silerler. :ROFL::lanet:
Keşke profilden bakıp mail atsaydınız. Bende siz cevap vermeyince. Aslında G1 daha iyi olurdu o kartı merak ediyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı