MSI GV72 7RD X881TR format sonrası düşük performans sorunu

Aygır

Hectopat
Yaklaşık 4 ay önce aldığım MSI GV72 7RD X881TR i7 7700HQ, GTX 1050 ekran kartına sahip olan laptop PUBG'de 90 derecelerde (Turbo fan açıkken ), CS:GO'da 80 derece, normal internet kullanımında ise 60-65 derecelere varmaktaydi. Bilgisayarı kapattım 2 saat sonra bir baktım ki bilgisayar BIOS ile başlatılıyor. Hard diski görüyor fakat Windows'u göremiyor bir türlü. Harddisk arızası kontrolü için format attım fakat şu an bilgisayardaki her şey en güncel olmasına rağmen (aygıt yöneticisinden tek tek ve driverlarını da kurmama rağmen ) bilgisayar yaklaşık 10 dakikada açılıyor ve önceden PUBG'de 60'da sabit olan FPS surekli 30'larda takılıyor ve 2 dakikada bir FPS düşüyor.
Bu donmalar ortalama 40 saniye sürüyor. Dereceler de hala aynıdır, daha önceden laptop kullanmadığım için bilmiyorum fakat araştırmalarına göre çok yüksek bi değer diyorlar.
Bilgisayarda aşırı derecede bi performans düşüklüğü var. Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı