Merhabalar, benim MSI GX70 Laptobum bulunmakta. Hiç sorunsuz oyunlarımı oynarken nasıl olduğunu bilmiyorum ikinci ekran kartı olan HD 8970M'in driverinin silindiğini fark ettim. Masaüstüne sağ tık yapınca grafikleri yapılandır çıkmıyor. Aygıt yöneticisinde 2. ekran kartım gözükmüyor. İşletim sistemim Windows 8.1. İşlemcim AMD A10-5750M ( 8650G ekran kartı ).
AMD'nin sitesinden güncelledim yine sorunu çözemedim. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler (Windows'um güncel).
Yükledim ama bir çözüm olmadı. Aygıt yöneticisinde de Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı gözüküyor. Masaüstüne sağ tık yapınca hala değiştirebilir grafikler gelmedi.
Yardım edebilecek yok mu ?
?
Bu ve benzeri sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bende MSI GX70 kullanıyorum ve bu sorunları zamanında bence yaşadım
öncelikle DDU Kurun güvenli modda açıp driverları silmesini sağlayın Display Driver Uninstaller Download version 18.0.0.7
oyunlar için
masaüstü sağtık değiştirebilir grafiklerden oynamak istediğiniz oyunu yüksek performansa alın
ve son olarak daha performanslı çalıştırmak isterseniz
masaüstü sağtık GRAFİK ÖZELLİKLERİ menüsünden sol panelde GÜÇ bölümünden
POWERPLAY bölmesi Vari-Bright seçeneğini KAPATIN ve
GEÇİŞLİ GRAFİKLER GENEL bölmesinden EK GÜÇ TASARRUFLARINA İZİN VER Seçeneğini KAPATIN..