MSI GX 70 Ekran kartı güncelleme sorunu

Meriçç

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim MSI GX70 Laptobum bulunmakta. Hiç sorunsuz oyunlarımı oynarken nasıl olduğunu bilmiyorum ikinci ekran kartı olan HD 8970M'in driverinin silindiğini fark ettim. Masaüstüne sağ tık yapınca grafikleri yapılandır çıkmıyor. Aygıt yöneticisinde 2. ekran kartım gözükmüyor. İşletim sistemim Windows 8.1. İşlemcim AMD A10-5750M ( 8650G ekran kartı ).
AMD'nin sitesinden güncelledim yine sorunu çözemedim. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler (Windows'um güncel).

ads.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükledim ama bir çözüm olmadı. Aygıt yöneticisinde de Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı gözüküyor. Masaüstüne sağ tık yapınca hala değiştirebilir grafikler gelmedi.
Yardım edebilecek yok mu ?
?

Son düzenleme:
Bu ve benzeri sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bende MSI GX70 kullanıyorum ve bu sorunları zamanında bence yaşadım
öncelikle DDU Kurun güvenli modda açıp driverları silmesini sağlayın
Display Driver Uninstaller Download version 18.0.0.7

Sonra

A10-5750M with Radeon™ HD 8650G Drivers & Support | AMD

sayfadan sisteminize uyumlu sürücüyü indirin tavsiyem
15.7.1
kurulum bitince yeniden başlatmanızı ister başlatın

oyunlar için
masaüstü sağtık değiştirebilir grafiklerden oynamak istediğiniz oyunu yüksek performansa alın

ve son olarak daha performanslı çalıştırmak isterseniz
masaüstü sağtık GRAFİK ÖZELLİKLERİ menüsünden sol panelde GÜÇ bölümünden
POWERPLAY bölmesi Vari-Bright seçeneğini KAPATIN ve
GEÇİŞLİ GRAFİKLER GENEL bölmesinden EK GÜÇ TASARRUFLARINA İZİN VER Seçeneğini KAPATIN..

keyifli oyunlar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı