Renovatio
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Kullandığım MSI GX70 3BE model dizüstümün adaptörü arıza yaptı. Orijinali için şu an yaklaşık olarak 500 TL civarı ücret isteniyor. Elimde bir de MSI GT70 modeline ait bir adaptör var. Fakat çıkış değerleri ufakta olsa farklılık gösteriyor. Kendi adaptörünün çıkış değerleri 19.5V, 9.2A. GT70'in adaptör çıkış değerleri ise 19V, 9.5A. Aşağıda iki adaptörün de tüm bilgilerini gösteren 2 resim paylaşacağım. Acaba bu adaptörü kullanmam bilgisayarım için bir sıkıntı çıkarır mı? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar kullanılabilir ya da kullanılamaz şeklinde yorum yaparlarsa sevinirim. Malum bilgisayar için riskli bir durum.
Bu kendi şarj aletim
Bu da MSI GT70'in şarj aleti
Güncelleme: Arkadaşlar sorunumu zamana kadar araştırdım, fakat tam güvenilir bir cevap bulamadığım için Amazon.de üzerinden orjinal olmayan fakat aynı değerlerde şarj aleti ve batarya satın aldım. Şu an ikisi de problemsiz çalışıyor.
Bu kendi şarj aletim
Bu da MSI GT70'in şarj aleti
Güncelleme: Arkadaşlar sorunumu zamana kadar araştırdım, fakat tam güvenilir bir cevap bulamadığım için Amazon.de üzerinden orjinal olmayan fakat aynı değerlerde şarj aleti ve batarya satın aldım. Şu an ikisi de problemsiz çalışıyor.