Msi Gx70 Call Of Duty Ghost Mp Kasma Sorunu

Askeraga

Hectopat
Msi Gx70 sahibiyim ve cihazdan gayet memnunum. Bf 4, Bm Origins falan beni tatmin edecek seviyede grafikler ile kasmadan oynuyorum fakat ekran kartının en güncel sürümünü kurmama rağmen Call Of Duty Ghost un Multiplayer'ında anlık donmalar alıyorum devamlı.

Oyunu Steam'den kaldırdım, tekrar kurdum. Ekran kartının güncel sürümlerini yükledim. Yok gene de bulamadım. Araştırdım, bu cihazla internette gayet takılmadan akıcı şekilde oynuyorlar. Grafikleri kısıyorum her şeyi of veya low yapsam bile saniye saniye kasma alıyorum ve işin esas garip yanı single playerda bu sıkıntıyı hiç yaşamıyorum.

Bütün grafik özellikleri yüksekte (Çok yüksek değil) rahatlıkla oynayabiliyorum. Aklıma takılan soru bir tek Steam bana bozuk bir oyun mu verdi oluyor. :)

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sorunun steam'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Msi Gx70'de işlemci darboğazı yapıyor. Yani single playerda akıcı oynayıp da, multi playerda kasmasının sebebini de çok iyi anlamadım gerçi ama internet kaynaklı bir şey de olabilir mi acaba ?

İnternet olarak hem Adsl modem hemde Turkcell'in wın modemini kullanıyorum. Tam kodu dediğiniz bu sanırım. Killer e2200 Gigabit Ethernet Controller (NDİS 6.30). Bu değilse nereden ulaşabilirim tam koduna acaba ?:)

Yanılıyorsunuz sanırım ben Call Of Duty Black Ops 2'yi Bf 4 ' ü çevremdeki bir çok Adsl modem sahibi arkadaşlarımdan daha düşük ping ile oynuyorum. Sorunun VINN' dan kaynaklanmadıgından eminim sizin dediginiz ağ kartı güncelleme daha mantıklı geldi. Elimde Adsl modemde var ondada aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yukarıda arkadaş darboğaz yapıyor felan demiş ama onunla alakası yok tekli oyuncu modunda hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Arkadaşımi ağ kartını güncelle ve sana bir hatırlatmada bulunayım. O oyunun MP'ında bazı hatalar olduğunu duymuştum. Bilhassa oyun yüzden kaynaklanıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı