S24 Plus için şeffaf MagSafe kılıf önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar telefonum gayet güzel fakat kılıf çok kötü gösteriyor. Rengi resimdeki gibi. Şahsen hiç güzel değil. Uygun fiyatlı abartı olmayan kılıf önerir misiniz bu siyah renge?

Dosya Ekleri

• 20251203_194910.jpg
    20251203_194910.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 19
Arkadaşlar telefonum gayet güzel fakat kılıf çok kötü gösteriyor. Rengi resimdeki gibi. Şahsen hiç güzel değil. Uygun fiyatlı abartı olmayan kılıf önerir misiniz bu siyah renge?

Kendim alacağım zaman Spigen yerine bunu almıştım, aşırı düşürmeme rağmen hala taş gibi. Sararma da minimal.
MagSafe istemişsiniz hocam görmedim.

Kendim alacağım zaman Spigen yerine bunu almıştım, aşırı düşürmeme rağmen hala taş gibi. Sararma da minimal.
MagSafe istemişsiniz hocam görmedim.
Ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim Ultra Hybrid altı ayda az kullanmama rağmen belirgin şekilde sarardı.

Ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim Ultra Hybrid altı ayda az kullanmama rağmen belirgin şekilde sarardı.

Ağustos başı Air Hybrid modelini almışım.

Arkası sert olanlar biraz daha iyi oluyorlar. Kendi bütçenize göre bir şeyler bakın Amazon'da veya Trendyol'da. Zaten hepsi sararıyor, birini alın geçin.

Yani eninde sonunda sararacak bence de ucuz ve yorumları iyi olan bir tanesini alsın geçsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı