MSI GX70 Çift Ekran Kartındaki Problemler

Chronotide

Hectopat
Bilindigi gibi bi HD86xx bi 8970M karti mevcut bilgisayarin. Alali fazla olmadi, oyunlari yeni yeni indiriyorum fakat belirli oyunlarda problem yasiyorum. Ornegin Saints Row 4, Witcher 2, Sleeping Dogs, Crysis 3 tarzi. Ultra degil low ayarlarda bile problem cikariyor, kasmalar yasiyorum. Tahminim bilgisayarin 89xx yerine 86xx'i kullandigi. Masaustunde configure switchable graphics kismindan oyunu high performance olarak atasamda ayni sorunu yasiyorum. Yardimci olabilcek?

Baska GX70 kullananlari okudum ve problemsiz oynadiklarini yazmislar bu oyunlari ultrada. Oyunlar orjinal.

Prisoner[OF]Games;148151 dedi:
Eğer kapalıysa scm yi aç.

SCM nedir?

İşletim sisteminiz nedir ve sürücü güncel mi?

Surcum guncel degil cunku amdnin otomatik algilayicisi hd86xxi algiliyor. Baska bir siteden driver indirip eski driverlari silerek kurmayi denedim fakat eski driverlari silmek w8'in infinite loop olayina sebep oldu. Bilgisayari daha yeni eski haline getirebildim.

W8 84 Bit kullaniyorum.

Ghost, daha fazla kasilmaya sebep oldu, oynanmaz hale geldi. Murat, yukledim bircok oyunda iyilesme meydana geldi fakat Metro, Crysis 3 vb, halen high'da oynayamiyorum. Low'da bile kasilmalar devam ediyor. x.x Battlefield 4 denedim az once, medium ayarlarda takilmalar oluyordu. 8970M ile oynayamayacaksam ne ile oynayacagim ben bu oyunlari x.x

AMD Radeon HD 8970M - NotebookCheck.net Tech
Gördüğün gibi low ve mediumda çoğu oyunu oynatabiliyor yanlız sende geçiş problemi olabilir veya bios güncel olmayabilir. Sistemden kaynaklı olabilir, Win 8.1 yükleyip intel sürücüsünü yükleyip verdiğim driveri yükledikden sonra durum daha iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı