Chronotide
Hectopat
Donanimhaberde msi konusuna yazdigim mesaj ;
Karsilastigim durum bu. En yeni driverlari vb. yukledim fakat imkansiz, bu bilgisayar insanlara kazik atmaktan baska birsey degil sanirim.
Acik acik yazacagim, sistemin dengesizliginden biktim artik. A10 islemci asiri derecede problem cikariyor. Normal oynayabildigim oyunda bile surekli fps droplari yasiyorum.
Crysis 3 : baslarda iyiydi high ayarlarda oynaniyordu gemi bolumu vb fakat sehre cikinca neyin ne oldugu belli oldu, low'da bile 30 fps alinmiyordu.
Metro LL ; Low'da bile oynancak halde degildi, acamadim bile.
Black Ops 2 - Maksimum ayarlarda FPS drop yasayabiliyor.
AC3 - Ultra ayarlarda ortalama performans seyretsede surekli fps drop yasiyor.
Battlefield 4 - Tam bir rezalet. Low'da oynanmaz bir halde. Karsinizdakina ustunluk kurmaniz imkansiz. Helikopter kullanmak iskence. Ultra'nin hayallerini yapiyordum aldigim low bile degil. Belki alpha vb. ama bu yani, ne kadar degiscek.
Far Cry 3 - High ayarlarda ara sira drop yasayarak oynaniyor, eglenceli yinede.
Saint's Row 4 - High ayarlari aklinizdan bile gecirmeyin, mediumda oynanabilir hale geliyor.
Acikcasi HD8970M'e bu islemciyi koymak aptalliktan baska birsey degil. Bari overclock yapayim dedim, islemcinin isine yariyormus dedim GX70 ile ilgili internette en ufak bi bilgi yok. Denerken bricklenip kalan insanlarla karsilastim, girmedim bile o ise.
1 senelik yanlis bilmiyorsam garanti belgesi var, kabiini amerikada biraktim yanimda bilgisayar, sarj aleti, kitapciklar vb. var. Satsam ne kadar etcegi hakkinda bilgi verebilir misiniz? Universiteye kadar bekler adam gibi masaustu alirim. Bu fiyata ultrada problemsiz oynayacak bilgisayar dizerdim heralde..
Karsilastigim durum bu. En yeni driverlari vb. yukledim fakat imkansiz, bu bilgisayar insanlara kazik atmaktan baska birsey degil sanirim.