MSI GX70 Gaming Laptop İncelemesi

Haklısınız

Direcxtle mutluyum şimdilik. Bf4 multiplayer'da herşeyi en yükseğe alınca en düşük 25 en yüksek 40 ortalamada ise 35 36 fps ile hemen hemen tüm haritalarda oynuyorum.
Eh birazcık kısarsak AA dan v.s gayet güzel oynanıyor. Ne yapalım mevcut bir darboğaz varsa en güzel şekilde yaşıyoruz. Ama ben takmıyorum fazla beni tatmin ediyor çok şükür.

Hafta içi çok yoğun olduğum için ( işim nedeniyle ) ilgilenemedim.
Ayrıca 650d fotoğraf makinam gelicek emanet vermiştim , çekeceğim videolar ve fotoğraflar birşeye benzesin diye bekliyorum.
İnceleme fotoğraflarındaki lekeler dandik cep telefonu kameram yüzünden olmuştu. İkinci parti böyle olsun istemiyorum.

Oyunlardaki field of view sanırım derinlik ayarı , perfonmansı çok etkilermi ?

Son düzenleme:
Mantle daha oturmuş bir yapı değil. Bu sebeple mobilde oturması çok daha uzun süre sonra olacaktır. Ayrıca Mantle oturdukça ondan daha fazla verim elde edebileceksiniz. Birde o hata alma gibi olaylarda iptal olacak.

Arkadaşlar yaklaşık 40 a yakın yeni nesil oyun kurdum dün gece.
Yarın veya bu hafta içi mutlaka yeni testler ve görüntülerle konuyu canlandırıcam.
Biraz beklettik kusura bakmayın.

Hayırlı olsun güle güle kullan kasa kalitesi nasıl? Bazıları beğenmiyor.

Teşekkür ederim ,

Yani daha nasıl bir kasa olabilirdi ki merak ediyorum. Şu anda eli ayağı düzgün oyuncu dizüstü bilgisayarı seçenekleri arasında kasası ve soğutması en iyi olanı Gx70 veya Gt60-70 kasadır. Asus'un G750 serisinide bu kervana rahat şekilde katabiliriz oda iyi. Msi zaten ağır ve tabiri caiz ise '' tank '' etkisi yaratıyor. Yani hem gören insan'da hey maşallah tank mübarek diyor hemde ciddi anlamda okkalı bir kasası var hem sağlamlık hem ağırlık bakımından.

Uzuuuuuuuuuuun bir aradan sonra Msi gx70 oyun testlerini ve darboğazı anlatan detaylı resim ve videolarım gelecek.
Gecikme kusura bakmayın bazen hiçbir şey yolunda gitmiyor

İnceleme için yeni konumu açayım sayın yönetici ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…