Ultra ayar açmaaycaksınız o zaman. MSI GX70 diye Ultra ayarlara açacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Teknoloji böyledir. Ultra ayar açmıyorsa kaldırmıyordur. Kısarsınız. Bunu Windows 8.1 ile alakası yok.
Ultra ayar açmaaycaksınız o zaman. MSI GX70 diye Ultra ayarlara açacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Teknoloji böyledir. Ultra ayar açmıyorsa kaldırmıyordur. Kısarsınız. Bunu Windows 8.1 ile alakası yok.
Kusura bakmayin Windows 8.1 ile baglantisi olabilecegin dusunup buraya actim konuyu. Basligi gerektigi gibi yazmamisim. Mesajiniza cevaben; Crysis2 de bile yapiyor. Tomb Raider, The Wither 2, Far Cry 3. Takila takila, dona dona ileliyor.
Evet butun donanim bastan asagi guncel. Hergun kontrol ediyorum. Kesik kesik, dona dona oynatiyor oyunlari. Ofise kargolayacagim pc'yi Tomb Raider i bu kat 60 FPS ile oynatabiliyrmus. Ben de 15-20 kare
Icini bir kez acmak zorunda kaldim. 3 aylik uluslar arasi garanti vardi, gitti simdi. Ucretli yaptirsam olur mu? Ya da onun yerine Recep abilere yollasam
BD-ROM varya; tam windows diski takarken yuttu Bi an bozuk para yuttugunu dusunsene Mecbur actik, icini acmak icin garanti sticker'ini tornavida ile delmek zorunda kaldik. Eyvah ki eyvah, hevesim biraz kursagimda kaldi.