MSI GX70 Ultra ayarlarda FPS düşüklüğü

hacistar

Megapat
Makaleler
12
Daha fazla  
Baslikta derdimin ozet halini bulabilirsiniz. Nedense cogu oyunda bu sorunlari yasiyorum. Benimle birlikte bu sorunlari yasayan baska kimse var midir?

Sorununuzu daha açık bir dille ve Türkçe kurallarına uyarak yazar mısınız ?

Amerikan klavyesi malesef.. Kusura bakmayin. MSI GX70 kullanicisiyim. Ozellikle Directx 11 oyunlarinda baya performans sorunlari yasiyorum. Ultra ayarlarda fps kayiplari ve surekli donmalar yasiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra ayar açmaaycaksınız o zaman. MSI GX70 diye Ultra ayarlara açacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Teknoloji böyledir. Ultra ayar açmıyorsa kaldırmıyordur. Kısarsınız. Bunu Windows 8.1 ile alakası yok.

Kusura bakmayin Windows 8.1 ile baglantisi olabilecegin dusunup buraya actim konuyu. Basligi gerektigi gibi yazmamisim. Mesajiniza cevaben; Crysis2 de bile yapiyor. Tomb Raider, The Wither 2, Far Cry 3. Takila takila, dona dona ileliyor.

- - - Güncellendi - - -

Uygun sürücüler yüklü mü ? Çünkü 8970M'in Ultra'da kasması için bir sebep göremiyorum ben.

Evet butun donanim bastan asagi guncel. Hergun kontrol ediyorum. Kesik kesik, dona dona oynatiyor oyunlari. Ofise kargolayacagim pc'yi :) Tomb Raider i bu kat 60 FPS ile oynatabiliyrmus. Ben de 15-20 kare :)

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman garantisi var ise laptobun yollayın. Eğer yoksa artık başka bir çözüm bulacaksınız.

Icini bir kez acmak zorunda kaldim. 3 aylik uluslar arasi garanti vardi, gitti simdi. Ucretli yaptirsam olur mu? Ya da onun yerine Recep abilere yollasam :)

İçini ne için açmıştınız ? Gerçi içini açınca garantinin gitmiyor diye biliyorum ama.

BD-ROM varya; tam windows diski takarken yuttu :D Bi an bozuk para yuttugunu dusunsene :) Mecbur actik, icini acmak icin garanti sticker'ini tornavida ile delmek zorunda kaldik. Eyvah ki eyvah, hevesim biraz kursagimda kaldi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı