MSI H110M ECO tabanlı sistem toplama

ensignturkey

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2018
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi güç tasarruflu olacak, Adobe ve video oluşturma programlarını çok sık kullanan birisiyim. Birazcık da ileriye dönük bir sistem olmasını istiyorum. YouTube içerikler oluşturmama kolaylıkla yardım edecek. Mümkünse çok ucuz olmasına gayret edin, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle İntel tarafında 6. nesil destekli BIOS update ile 7. nesil destekleyen bir anakartınız var. Maalesef bu 6. ve 7. nesil de render performansı iyi olan işlemci yok bu anakarta göre. HX10 (H310, H110M) bunlar veri hızı yolu düşük anakartlar. Pentium hadi bilemedin en yüksek İ3 takılır tahminimce. G4560 önereceğim ama oda performanslı değil. En azından anakartı satıp Xeon sistem toplamaya çalışın. Hem ucuza gelecektir. İlla ki bu anakart üstünden ucuz olsun dersen. G4560, 8 GB RAM, ikinci el GTX 750 Ti falan sana kalmış.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı