MSI H110M Gaming Anakart O.C.Desteği

B150m Bazooka alırsanız daha iyi olur. Ama k serisi bir işlemci alacaksanız Z170 yongalı bir anakart almalısınız. Yoksa bir anlamı olmaz. Ya da i5 6600 alın.
Aslında O.C. yapmak gibi bir niyetin yok. 6600k işlemciyi 2.el alacağım için ucuza geliyor yoksa bütçem kısıtlı. Günlük oyunlarda falan bu anakart sıkıntı çıkarır mı ?

Aslında O.C. yapmak gibi bir niyetin yok. 6600k işlemciyi 2.el alacağım için ucuza geliyor yoksa bütçem kısıtlı. Günlük oyunlarda falan bu anakart sıkıntı çıkarır mı ?
Çıkarmaz efendim,hala gücü yerinde güncel bir karttır,yine de olurda oc yapacaksanız size gigabyte ga-z170-hd3p öneririm, 470 tl civarı kaliteli bütçe dostu bir karttır.

Hiç bir sıkıntı yapmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hayırlı olsun.

Bu kartın o.c desteği yok.Z serisi anakart almanız lazım

Anladım O.C. yapmayacağım peki 6600k için stock fan yeterli midir? Yoksa sıvı soğutma falan şart mı ?

Anladım O.C. yapmayacağım peki 6600k için stock fan yeterli midir? Yoksa sıvı soğutma falan şart mı ?
6600k'da stok fan bulunmaz,çünkü oc yapıldıgında stok fan yetersiz kalıyor,sıvı soğutma şart değil,cooler master hyper 412 kullanmanızı öneririm.sıvı soğutma ağır bir şekilde işlemciyi zorlarsanız gerekir,daha çok profesyoneller içindir.

Stok fan yeterli gelecektir ama almak istersende fena da olmaz.
K serisi işlemciler de stok fan bulunmaz efendim insanlara yanlış bilgi vermeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…