MSI H110M Gaming Anakart O.C.Desteği

6600k'da stok fan bulunmaz,çünkü oc yapıldıgında stok fan yetersiz kalıyor,sıvı soğutma şart değil,cooler master hyper 412 kullanmanızı öneririm.sıvı soğutma ağır bir şekilde işlemciyi zorlarsanız gerekir,daha çok profesyoneller içindir.

K serisi işlemciler de stok fan bulunmaz efendim insanlara yanlış bilgi vermeyelim :)
Kserisi oldugu inanın şimdi fark ettim benim hatam :)

6600k'da stok fan bulunmaz,çünkü oc yapıldıgında stok fan yetersiz kalıyor,sıvı soğutma şart değil,cooler master hyper 412 kullanmanızı öneririm.sıvı soğutma ağır bir şekilde işlemciyi zorlarsanız gerekir,daha çok profesyoneller içindir.

K serisi işlemciler de stok fan bulunmaz efendim insanlara yanlış bilgi vermeyelim :)
Ucuz yollu bişey yok mu bu soğutucularda soğutucu ile beraber yine 900 küsürlere geliyor bütçem daralıyor :)

Önemli değil efendim insanız,hata bizim doğal olarak yaptığım birşey:).
Ucuz yollu bişey yok mu bu soğutucularda soğutucu ile beraber yine 900 küsürlere geliyor bütçem daralıyor :)
Alabiliyorsanız cooler master hyper t4 alın.

Dediğiniz ürüne baktım da 1151 pin yazmıyor bir problem çıkmaz mı :)
Benim önerdiğimde de yokmuş:).lga 1151 kullanan çok olduğu için soğutucuların fiyatlarında bir hayli yükseliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı