MSI H110M Gaming vs MSI B150M BAZOOKA

Daha fazla  
Arkadaşlar haziran ayı gibi bir sistem toplayacağım ama anakartta pek karar veremiyorum. Bu ikisi arasında kaldım fiyatı ucuzlatmak için tercihim MSI H110M Gaming oldu ama diğerini almazsam ileride pişman olur muyum? İleride Yapacağım tek yükseltme 8 gb ram takmak olacak fazladan o yani 2 ram yuvası bana fazlasıyla yeter ama sizinde fikrinizi almak istedim.

İstersen ikisinin ortası B150m Pro-vd alabilirsin sadece H110m giriş seviyesi bir anakart sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.

İkisinin ortası ama fiyatı daha ucuz düşündürücü. Bu arada yorumun için teşekkür ederim.

Anakartlar chip setlere göre ayrılır. MSI B150 Chip setleri genellikle sağlamlık dayanıklılık ve çeşitli güncel sürücülerden dolayı tercih ediliyor. Bazooka kullanıyorum ve gayet memnunum büyük bir kartta değil kullanışlı

Zaten iki kartta micro ATX. Yani H110M alırsam pişman olacak bir şey yapmış olmam değil mi?

Bence olmazsın. Ama ben b150m tavsiye ederim Çünkü orta sınıf bir anakart

Anakart seçimi kullanacağınız işlenciye göre değişir. İntel Celeron, Pentium gibi işlemciler için H110M almanız yerinde olur. Eğer i3 yada i5 alıcaksanız b150 serisi daha iyidir. Nedeni ise ses kalitesi, dayanıklılıkdan ziyade işlemcinin güç beslemesidir. Kalitesiz güç beslemesi olan anakarta takacağınız işlemciden tam performans alamassınız.

İkisi arasında karar vermek zorunda isen b150m bazooka daha caziptir. Ben h110m Pro vd kullanıyorum en ucuz ddr4 anakart. İşimi rahatlıkla görüyor. Sistemim imza kısmında yazıyor bakabilirsin.

Arkadaş 3 sene sonra ekran kartını güncellemek istese acaba H110M sıkıntı çıkarır mı ? Chipsetin PCI-E 3.0 desteklemediğini söylüyordu bir arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…