MSI H110M Gaming vs MSI B150M BAZOOKA

@Psych0o Dostum çok teşekkür ederim sistemime BAZOOKA yı koyucam merak ettiğim soruların hepsinin cevabını aldım. Son olarak BAZOOKA ya windows 10 uefı kurulum yapabilibilir miyim? BAZOOKA uefi destekliyor mu?

Belliki B150 kullanıcısısınız. 150 lira fazladan vermişsiniz içinizde hukte kalmasın diye körü körüne savunuyorsunuz, saygı duyuyorum. Bios aynı bios. Ayrıca ses kartı alırım yine daha ucuza gelir daha sağlam ses alırım.
Ben Z170 yongasını kullanıyorum. :)

@Psych0o Dostum çok teşekkür ederim sistemime BAZOOKA yı koyucam merak ettiğim soruların hepsinin cevabını aldım. Son olarak BAZOOKA ya windows 10 uefı kurulum yapabilibilir miyim? BAZOOKA uefi destekliyor mu?
Evet uefi desteği var.

Anakart seçimi kullanacağınız işlenciye göre değişir. İntel Celeron, Pentium gibi işlemciler için H110M almanız yerinde olur. Eğer i3 yada i5 alıcaksanız b150 serisi daha iyidir. Nedeni ise ses kalitesi, dayanıklılıkdan ziyade işlemcinin güç beslemesidir. Kalitesiz güç beslemesi olan anakarta takacağınız işlemciden tam performans alamassınız.
Arkadaş burada sağlam saçmalamış :)

Arkadaş burada sağlam saçmalamış :)
Çoğu arkadaşım aynı anakartı kullanıyor, hiç böyle birşey demediler.Yanlış bilgilendirme yapma tam performans alırsın.Sanki ampul mü besliyorda, tam güç alamassın diyorsun ?

Son düzenleme:
Ben en iyisi size Amd den örnek vereyim. Amd fx 9590 işlemci aşırı güç tükettiğinden 970 yongası olan anakart tarafından tam performans alamadığı için desteklenmiyor. Recep Baltaş bunu bir videoda açıklamıştı videoyu bulursam linkini atarım.

Ben en iyisi size Amd den örnek vereyim. Amd fx 9590 işlemci aşırı güç tükettiğinden 970 yongası olan anakart tarafından tam performans alamadığı için desteklenmiyor. Recep Baltaş bunu bir videoda açıklamıştı videoyu bulursam linkini atarım.
Arkadaşım işlemci burada İNTEL her zaman enerji sorunu yaşayan AMD'den bahsetmiyoruz.

Ben nedemek istediğimi anlayın diye örnek verdim.
Tamam demek istediğini çok iyi anladım,ama sen benim demek istediğimi anlamamışın.AMD GPU CPU çoğunlukla enerji konusunda sıkıntı olur.Daha fazla güç tüketimi ısınma vs. bu AMD tarafında gayet normal.Bizim burada ki işlemcimiz İNTEL söz konusu değil böyle birşey.

H110M Pro VD piyasanın en çok satılan kartı. Biliyorum burda pro değil gaming modelini inceliyorsunuz ama o prodan daha kaliteli.

Sizce herhangi bir sorunu olsa, en küçüğünden bile olsa bir problem çıkarıyor olsa şimdiye kadar forumda yüzlerce bu konu hakkında başlık açılmış olmaz mıydı ?

Alıp pişman olan kimse var mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı