MSI H110M Gaming vs MSI B150M BAZOOKA

Hocam İ5 6400 alacağım işlemci olarak tam performans alamaz mıyım ondan? Vatandan baktığımda H110M in işlemci serisinde i7 yazıyor sen pentium, celeron demişsin ama bilemedim.

Arkadaş 3 sene sonra ekran kartını güncellemek istese acaba H110M sıkıntı çıkarır mı ? Chipsetin PCI-E 3.0 desteklemediğini söylüyordu bir arkadaş.
Dostum senin dediğini de ilk kez duyuyorum. Vatandan anakarta baktığımda PCI-e 3.0 var yazıyor zaten bu kadar güncel bir kartta olamaması beni çok şaşırtır.

H110 Chipseti PCI-e 3.0 desteklemiyor. Farklı bir şekilde 3.0 yapıyor bunu üretici. Bu yüzden 3.0 yazıyor. Eğer ileride sisteme yeni ekran kartı takılacaksa sıkıntı yaratabilir. Bu yüzden B150 Chipsetli anakart almak daha mantıklı olur.

Bu fena olmuş güç beslemesine girdi arkadaş tahlisizlik.

Son düzenleme:
İ7 ile H110M tam performans veriyor ise bi zahmet İ5 6400 ile de versin değil mi. @Psych0o peki sen bu PCI-e 3.0 işine ne diyorsun dostum bir bilgin var mı bu konuda?

Dostum bu sana yardımcı olacaktır.
MSI H110m Pro VD Tavsiye Edilir Mi? PCI 2.0 ve 3.0 arasında %1 fark ya var ya yok. Kaldı ki yol uzama muhabetlerine girmiş yönetici arkadaş. 100 fps alacağına 99 alırsın. 1 fps için 150 lira vermek istiyorsan ver tabi. Gtx 1080 takacak halin yok sonuçta? Dayanıklılık konusunda, üzerinde ceviz kırmayacaksan yine sorun olmayacaktır. Fikrimi soracak olursan H110m alınabilir.

Son düzenleme:
O zaman i7 6700k ile bu anakartı sen alırmıydın? B150 deki fazlar ile H110M nin faz sayısına, pcb kalınlığına, ses yongasına, içinde yer alan bios a bak, birde b150 ye bak demek istediğimi o zaman anlarsın.

O zaman i7 6700k ile bu anakartı sen alırmıydın? B150 deki fazlar ile H110M nin faz sayısına, pcb kalınlığına, ses yongasına, içinde yer alan bios a bak, birde b150 ye bak demek istediğimi o zaman anlarsın.
Belliki B150 kullanıcısısınız. 150 lira fazladan vermişsiniz içinizde hukte kalmasın diye körü körüne savunuyorsunuz, saygı duyuyorum. Bios aynı bios. Ayrıca ses kartı alırım yine daha ucuza gelir daha sağlam ses alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…