T Tacettin Furkan Hectopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #1 Bilgisayarı farklı odaya taşıdım açmaya çalıştığımda klavye ve mouse'a güç gitmediğini fark ettim, yardımlarınızı bekliyorum. Sistem bileşenleri CPU :i3 6098P GPU : Nvidia GeForce GTX 950 128 bit Anakart: MSI H110M Pro VD Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2017
Bilgisayarı farklı odaya taşıdım açmaya çalıştığımda klavye ve mouse'a güç gitmediğini fark ettim, yardımlarınızı bekliyorum. Sistem bileşenleri CPU :i3 6098P GPU : Nvidia GeForce GTX 950 128 bit Anakart: MSI H110M Pro VD
Çözüm Ömer Muhlis Erdoğan 7 Haziran 2017 Güç kaynağı kablolarını tek tek kontrol edin. Bellekleri çıkarıp tekrar takın.
Ömer Muhlis Erdoğan Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 315 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi 7 Haziran 2017 #2 Hangi Usb portu. Anakart üzerindeki mi yoksa kasa üzerindeki mi? Artı 0 Eksi
DenizhanJ Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #3 İkisi de bir de ek olarak arkadaşım yazmayı unutmuş monitöre sinyal gelmiyor monitör sağlam ama sinyal yok. Bir de fotoğrafta da var dram ışığı sürekli yanıyor. Arada da saniyelik CPU yanıp sönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
İkisi de bir de ek olarak arkadaşım yazmayı unutmuş monitöre sinyal gelmiyor monitör sağlam ama sinyal yok. Bir de fotoğrafta da var dram ışığı sürekli yanıyor. Arada da saniyelik CPU yanıp sönüyor.
Ömer Muhlis Erdoğan Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 315 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi 7 Haziran 2017 #4 Güç kaynağı kablolarını tek tek kontrol edin. Bellekleri çıkarıp tekrar takın. Artı 0 Eksi Çözüm
DenizhanJ Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2017 #5 Ömer Muhlis Erdoğan dedi: Güç kaynağı kablolarını tek tek kontrol edin. Bellekleri çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı :/ Ömer Muhlis Erdoğan dedi: Güç kaynağı kablolarını tek tek kontrol edin. Bellekleri çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... RAM'ı çıkarıp başka slota takdim ve açıldı. Sağ olun sizce sorun neden oluşmuş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Ömer Muhlis Erdoğan dedi: Güç kaynağı kablolarını tek tek kontrol edin. Bellekleri çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı :/ Ömer Muhlis Erdoğan dedi: Güç kaynağı kablolarını tek tek kontrol edin. Bellekleri çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... RAM'ı çıkarıp başka slota takdim ve açıldı. Sağ olun sizce sorun neden oluşmuş olabilir?
Ömer Muhlis Erdoğan Hectopat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 315 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi 8 Haziran 2017 #6 DenizhanJ dedi: Denedim ama olmadı :/ RAM'ı çıkarıp başka slota takdim ve açıldı. Sağ olun sizce sorun neden oluşmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... O slotta sıkıntı olmuş olabilir. Yani bundan sonra tek slot devam edebilirsiniz. Eğer garanti varsa hemen garantiye verin. Artı 0 Eksi
DenizhanJ dedi: Denedim ama olmadı :/ RAM'ı çıkarıp başka slota takdim ve açıldı. Sağ olun sizce sorun neden oluşmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... O slotta sıkıntı olmuş olabilir. Yani bundan sonra tek slot devam edebilirsiniz. Eğer garanti varsa hemen garantiye verin.