MSI H110m Pro VD Tavsiye Edilir Mi?

MSİ H110m Pro VD Alınır mı?

• Tavsiye Etmiyoruz.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

icardiyolog1905

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirmenizi istiyorum. Arkadaşlar başlıktaki anakart hakkında birçok kişi Recep Baltaş ve Ali Güngör tavsiye etmiyor diyor. Araştırma yaptım ve bir arkadaşımızın paylaştığı fotoğraf ve benim bulduğum bir konu var. Bunları aşağıda paylaşacağım.Yani sorum şu H110 çipsetli anakartların nesi var da tavsiye edilmiyor? Neden alınmaz?

Yukarıdaki konunun bağlantısı: i7 6700K ile MSI H110M PRO-VD performansı nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
K serisi olmayan i5-6400'le OC yapmayacağına göre H110M Pro VD, F/P bazında alınacak en mantıklı anakart. Bunu dışında PCIe 3.0 olması büyük avantaj. SATA ve USB yuvaları da yeterli gelecektir.

Tavsiye edilmemesinin nedeni H110 yonga setinde PCI-e 3.0 desteğinin bulunmaması. Bu her ne kadar şimdilik bir sorun olmasa da ileride ekran kartı yükseltmesi yapmak isteyen bir kullanıcıya darboğaz yaratabilir.
Peki ama Msi bu anakart modelinde Pcı-e 3.0 olduğunu belirtmiş bu nasıl oluyor?

Niye herşeye inat olurki bir insan murat sanırım neyin ne olduğunu öğrendin.

Ali Güngör ve Recep Baltaş'ın videolarından izlediğime göre PCI-e 2.0 en güçlü ekran kartlarında bile neredeyse %1 den küçük bir performans kaybı gözlemleniyormuş. Bu nedenle yol uzasa bile PCI-e 2.0 dan daha yüksek performans vereceğini düşünürsek sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…