MSI H110M PRO-VD UEFI Mod Değişmeme Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Geçen gün Secure Boot'u kapatacaktım. Fakat ortada ne bir Secure Boot seçeneği var, ne de bir UEFI Modu değiştirme. Bilgisayarım hazır, Exper marka. Ayrıca BIOS MSI ClickBios, sistemimin özellikleri ise şu şekilde;
  • GT 710 2 GB(MSI)
  • 4 GB 2133 MHz(Samsung) RAM.
  • i5 6402p 2.8 GHz
  • 1 TB 7200 RPM Sata Disk.
  • H110M PRO-VD Anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'un sağ üstünde "Boot" kısmında "Boot Mode Select" seçeneği var. Oradan Legacy ve UEFI seçeneklerinden istediğini aktif edebilirsin.
Teşekkürler, deneyeceğim şuan.

Düzenleme: Dediğiniz çözüm işe yaramadı fakat ; Şöyle birşey buldum, Advanced sekmesinde "Windows Os Configuration" yerinde "Secure Boot" yeri vardı. Oraya tıkladım girdim, "Secure Boot Support" Disabled, altında birşey daha yazıyordu o ise "Custom" idi, Sonrasında, "Windows OS Configuration" yerinde "Windows 8.1/10 WHQL Support" Enabled yazıyordu, onu Disabled yapınca, Boot sekmesindeki yere UEFI+LEGACY Seçeneği geldi, fakat genede Secure Boot Kapatamadım. Boot Configuration sekmesi hala kapalı. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisayarı Legacy ile mi başlatacağım? Biostan hiç anlamıyorum ciddi anlamda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…