Satılık MSI H110M PRO-VD

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Profil Kapağı
1524498912
Merhaba arkadaşlar, elimde fazladan bulunan H110M PRO VD anakartımı satıyorum. 6600K ile beraber kullanıyordum fakat Z170X Gaming 7 anakarta geçtim. Fiyat olarak 160 TL. İzmir içi sadece elden satış yapıyorum.

MSI H110M PRO-VD - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 561391950

0d3f6220-647d-44ea-9931-9586d64bbfa0.jpg
fca6fc41-a632-4f7c-84d2-f190a265b425.jpg

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Size de açıklamasını yapayım neden şehir dışına yollamıyorum diye:

Öncelikle emeğinizin, alın terinizin karşılığı olan paranız ile benden alacağınız ürün eğer ki kusurlu ya da zarar görmüş bir şekilde size gelirse ya da taktığınızda çalışmaz ise doğal olarak bana "Ürün çalışmadı." diyeceksiniz ve ben de her ne kadar ürünün çalıştığına emin olsam da vicdanen çok üzüleceğim. Genelde gamsız bir insanımdır ama böyle bir durumun oluşabilecek olması bile beni inanılmaz üzer. O yüzden eğer ki ürün ile ilgili bir problem olursa hemen şehir içinde halledebileceğim birisi olmasını tercih ediyorum.

Teşekkür ederim. Size de açıklamasını yapayım neden şehir dışına yollamıyorum diye:

Öncelikle emeğinizin, alın terinizin karşılığı olan paranız ile benden alacağınız ürün eğer ki kusurlu ya da zarar görmüş bir şekilde size gelirse ya da taktığınızda çalışmaz ise doğal olarak bana "Ürün çalışmadı." diyeceksiniz ve ben de her ne kadar ürünün çalıştığına emin olsam da vicdanen çok üzüleceğim. Genelde gamsız bir insanımdır ama böyle bir durumun oluşabilecek olması bile beni inanılmaz üzer. O yüzden eğer ki ürün ile ilgili bir problem olursa hemen şehir içinde halledebileceğim birisi olmasını tercih ediyorum.

Tabi o durumdan siz de haklısınız siz herşeyin çalıştığına eminseniz ve bide müşteri bulamayıp satamazsanız ben yinede bi düşünmenizi isterim.

Konak Hatay civarında.
Arkadaşlar ürünü anlaştığım kişiye teslim etmeden önce denedim ve ürünün bozuk olduğu ortaya çıktı. İlgilenen herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı