MSI H170 Gaming M3 anakart Almak

Atarman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü anakart siparişimi vereceğim, (işlemci, RAM, kasa, HDD hazır.) aklımda bir iki soru var eğer cevaplarsanız çok sevinirim. (Konuda belirttiğim gibi soracağım soruları MSI H170 Gaming M3 modeli için soruyorum.)

1-Kaliteli anakartın faydaları nedir?
2-Gaming seri anakartların avantajları nelerdir?
3-Overclock yapmayacağımdan 450TL gibi bir bütçeyi anakarta gömmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü anakart siparişimi vereceğim, (işlemci, RAM, kasa, HDD hazır.) aklımda bir iki soru var eğer cevaplarsanız çok sevinirim. (Konuda belirttiğim gibi soracağım soruları MSI H170 Gaming M3 modeli için soruyorum.)

1-Kaliteli anakartın faydaları nedir?
2-Gaming seri anakartların avantajları nelerdir?
3-Overclock yapmayacağımdan 450TL gibi bir bütçeyi anakarta gömmek mantıklı mı?

Bu anakart nasıl bilmiyorum ama gaming serisi anakartlar kullanılar parçalar (mosfet, direnç, bobin vs.) ve overclock yapman için dayanıklılık sağlar. Eğer Bütçen varsa bence değer. Overclock yapmasan bile parçaların sağlalıpı konusunda bence değer ama dediğim gibi anakart nasıl bilmiyorum, geneli için yazdım.

H serisi anakart ile OC yapmak imkansız zaten. Gaming anakart olduğu için ses yongası gayet iyi, ses yongası kartın sol alt tarafına ayrılmış(üst seviye anakartlarda böyledir), bileşen kalitesi de oldukça iyi ve ATX yapılı anakart. Mini ATX anakartların kasa içinde kötü göründüğünü düşünüyorum. Gayet iyi bir anakart.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı