Anakartı degistirmemi söylemenizdeki neden nedir ? Kasayı inventusta olan kasalara göre seciyorum. Çünkü kasayı onlara toplatacağım. Sizin onerdiginizi göremedim yalnız.
Ekran kartı olarak rx 480 düşünüyorum. O yüzden herhangi bir kartı sepete eklememiştim. Geri kalan sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Anakartı degistirmemi söylemenizdeki neden nedir ? Kasayı inventusta olan kasalara göre seciyorum. Çünkü kasayı onlara toplatacağım. Sizin onerdiginizi göremedim yalnız.
İnventus yerine sinerjiden böyle sistem topla derim. SSD 120GB, bellek 8GB ilk etapta fazlasıyla yeterlidir. İhtiyaç halinde ikiside sonradan arttırılabilir.
Inventusu müşteri memnuniyeti dolayısıyla seçmiştim. Sinerjide herhangi bir sorun yaşamaz isem oradan alabilirim.
Oc yapma gibi bir düşünce yok aklımda o yüzden böyle bir sistem kurmuştum.
Inventusu müşteri memnuniyeti dolayısıyla seçmiştim. Sinerjide herhangi bir sorun yaşamaz isem oradan alabilirim.
Oc yapma gibi bir düşünce yok aklımda o yüzden böyle bir sistem kurmuştum.
Overclock yapman şart değil. Zaten buna dayanaraktan basit hesaplı soğutucu koydum. İhtiyaç halinde soğutucu değiştirir öyle yaparsın ki ona da nerden baksan en az 3 yıl var. Ben geçen sene bu zamanlar ordan sistem topladım. Herhangi bir sorunda yaşamadım.