Msi H170 Gaming M3 vs Gigabyte H170 Gaming 3

Msi H170 Gaming M3 vs Gigabyte H170 Gaming 3

• Msi H170 Gaming M3

Oy: 13 68,4%
  • Gigabyte H170 Gaming 3

Oy: 6 31,6%

• Oy verenlerin toplamı
    19
  • Ses yongaları aynı, Gigabyte'ta daha fazla ses bileşeni var.
  • Gigabyte'ta çift BIOS var.
  • Gigabyte'ta daha uzun M2 SSD takılabilecek 2 tane slot var.
  • Aynı PCH var.
  • Aynı ethernet kontrolcü markası var (Killer) MSI'daki bir tık önde.
  • İkisininde 2-Way AMD CrossFireX desteği var SLI yok.
  • MSI'da fazladan 2 adet USB 2.0 portu var.
Bunların dışındaki farklar, görünüm ve dayanıklılık gibi şeyler.

Fiyat açısından karşılaştırma yapıp alabilirsin. Aşağı yukarı ortalama aynı özelliklerde parçalar. Gigabyte 1 tık önde diyebilirim.

MSI olan 420 TL'ye bulunabiliyor. Bence tercih edebilirsin.

Oncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ve herkes k ibaresi olmayan işlemciye z serisi anakart almayın diyor sizce almalı miyim eğer alırsam ilerde iyi olur mu birde o zaman ram Mhz sinide artırırsam daha iyi değil mi ? Ve vatandan olan fiyatı 510 lira ama sinerji de 585 lira neden acaba ?

Son düzenleme:

Hocam tavsiyen Gigabyte'tan yana mi senin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Umut Furkan Saran Evet Gigabyte. MSI'ın tek üstünlüğü var oda ethernet yongası(kontrolcüsü).

Gigabyte = Killer E2200 Gaming Ethetnet
MSI = Killer E2400 Gaming Ethetnet

Gigabyte çok anakart kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım. Şu anda GA-170-HD3 E sistem kuruyorum.

@Umut Furkan Saran Evet Gigabyte. MSI'ın tek üstünlüğü var oda ethernet yongası(kontrolcüsü).

Gigabyte = Killer E2200 Gaming Ethetnet
MSI = Killer E2400 Gaming Ethetnet

Senide rahatsız ediyorum ama bir sorum daha olacak. Arkadas Z170A Tomahawk önermiş. Bu karttan 100 lira fazla ama wifi var ki bana da wifi lazım olduğu için bir aparat alıcaktım. O da 100 lira ediyor. Onu iptal edip arkadaşın önerdiği anakarta mi yöneleyim sence ?

K işlemci olmayanlarda imkan varken H170 yerine Z170 alması daha mantıklıdır. Sonuçta bu soket intelin Skylake'ten sonra çıkaracağı Kabylake'i destekleyecek. Yani nerden baksan şimdi aldığın i5 6500'ü 3 sene sonra performansı düştüğünde o zamana kadar fiyatı düşecek atıyorum Kabylake i7 7700K işlemciye terfi edip yoluna devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…