Murat Özcan
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir Pc toplamayı düşünüyorum, i5 6500 işlemci kullanacağım.
Bu işlemci için 2 tane anakart arasında kaldım.
-MSI H170 GAMİNG M3
-ASUS H170 PRO GAMİNG
Aklımda Asus var ama yine de sizlere sormak istedim, fiyatı önemli değil kaliteli, güncel, uzun ömürlü olsun yeter. Genel kullanım için alacağım bilgisayarı illede GTA 5 kaldırsın şu oyunu oynatsın gibi bir derdim yok. (Tabi arada birazcık oynarım ama illa GTA 5'e gerek yok. Süper mario bile oynarım)
Anakart seçimini yaptıktan sonra kasa var
Forumda biraz baktım Zalman Z3 plus 600w kullanan ve öneren arkadaş çok f/p olarakda iyi.
Anladığım kadarıyla bu iki anakartta uyuyor kasaya ama ekran kartı için alanı yeterli mi ?
Son olarak RAM tavsiyesi isteyeceğim sizlerden. Uzun vadeli kullanacağım için 16 GB RAM istiyorumÇ
RAM seçiminde hangi marka seçmeliyim ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Yeni bir Pc toplamayı düşünüyorum, i5 6500 işlemci kullanacağım.
Bu işlemci için 2 tane anakart arasında kaldım.
-MSI H170 GAMİNG M3
-ASUS H170 PRO GAMİNG
Aklımda Asus var ama yine de sizlere sormak istedim, fiyatı önemli değil kaliteli, güncel, uzun ömürlü olsun yeter. Genel kullanım için alacağım bilgisayarı illede GTA 5 kaldırsın şu oyunu oynatsın gibi bir derdim yok. (Tabi arada birazcık oynarım ama illa GTA 5'e gerek yok. Süper mario bile oynarım)
Anakart seçimini yaptıktan sonra kasa var
Anladığım kadarıyla bu iki anakartta uyuyor kasaya ama ekran kartı için alanı yeterli mi ?
Son olarak RAM tavsiyesi isteyeceğim sizlerden. Uzun vadeli kullanacağım için 16 GB RAM istiyorumÇ
RAM seçiminde hangi marka seçmeliyim ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: