MSI H170A PC Mate ne kadar eder?

Davut.pk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an ikinci elden i3 7100 ile MSI H170A PC Mate 2133MHz anakart alacağım. Ama sıfır satışı yok. İtopya'daki fiyatı da çok fazla, gerçek mi bilemedim. Bu anakartın güncel sıfır fiyatı tahmini sizce ne kadar olurdu satılsaydı? Ve ikinci el olarak sizce fiyatı nedir?
4 adet RAM takılabilir ve 6 tane USB 3.1 desteği olan güzel bir anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, şu an ikinci elden i3 7100 ile MSI H170A PC Mate 2133MHz anakart alacağım. Ama sıfır satışı yok. İtopya'daki fiyatı da çok fazla, gerçek mi bilemedim. Bu anakartın güncel sıfır fiyatı tahmini sizce ne kadar olurdu satılsaydı? Ve ikinci el olarak sizce fiyatı nedir?
4 Adet RAM takılabilir ve 6 tane USB 3.1 desteği olan güzel bir anakart.

Büyük ihtimalle zamanında en fazla 300 TL'ye satılmıştır 2 el ederi me kadar bilmiyorum insanlar o kadar aç gözlü olmuş ki DDR 2 anakart a bile 300 400 TL isteyenler var.

Büyük ihtimalle zamanında en fazla 300 TL'ye satılmıştır 2 el ederi me kadar bilmiyorum insanlar o kadar aç gözlü olmuş ki DDR 2 anakart a bile 300 400 TL isteyenler var.
Dostum orası zaten öyle piyasayı döviz kuru üzerinden değerlendiren arkadaşlar sağ olsun :) G41 gibi bir anakart için bile 300den aşağı fiyat yazmıyorlar. Ki g41 ddr3 ama çok eski hir model. Ama söz ettiğim anakart ali expresste ikinci eli 650 vergi kargo derken en ucuz 900 liraya geliyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı