MSI B650M project Zero ne kadar eder?

Bütçe
Yok
Arada yaklaşık 2500 TL fiyat farkı var. Biraz fazla cidden. Asus olduğu için hoşuna gitti ama değer mi bu paraya?
Yani bu bütçelere kadar çıkıyorsanız oyun PC'si için kesinlikle değer. Hem ileriye dönük olmuş da olur anakart. Tabii oyunlarla aranız yoksa eğer arkadaşın attığı eagle alıp geçebilirsiniz. Tercih sizin.

Yani bu bütçelere kadar çıkıyorsanız oyun PC'si için kesinlikle değer. Hem ileriye dönük olmuş da olur anakart. Tabii oyunlarla aranız yoksa eğer arkadaşın attığı eagle alıp geçebilirsiniz. Tercih sizin.
Görünüşte önemli benim için. Asus daha şaşaalı gözüküyor açıkçası. 1.5 sene sonra AM6 ve DDR6 çıkacakmış. O yüzden ileriye dönük olayı bence gereksiz. 10 yıl kullanacak halim yok ya anakartı. 😃

Görünüşte önemli benim için. Asus daha şaşaalı gözüküyor açıkçası. 1.5 sene sonra AM6 ve DDR6 çıkacakmış. O yüzden ileriye dönük olayı bence gereksiz. 10 yıl kullanacak halim yok ya anakartı. 😃
Daha en az 2 senesi var AM6'ya. 1,5 yıl değildir o. 10 yıldan ziyade AM6'yı kastettmiştim zaten. O zamana dek yeni/güçlü işlemciler alır kullanırsınız diye. :D

Dediğim gibi spesifikleri size beyan ettim ben tercih meselesi tamamen gerisi size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı