The_K1NG
Attopat
Bu bütçe bandında, Evet. Mosfet, PCB layer, ses codeği vs. gibi etkenleri var hocam.Bu bütçede en mantıklı beyaz anakart o mudur hocam?
Bu bütçe bandında, Evet. Mosfet, PCB layer, ses codeği vs. gibi etkenleri var hocam.Bu bütçede en mantıklı beyaz anakart o mudur hocam?
Arada yaklaşık 2500 TL fiyat farkı var. Biraz fazla cidden. Asus olduğu için hoşuna gitti ama değer mi bu paraya?O kadar para vermeye gerek yok.
Yani bu bütçelere kadar çıkıyorsanız oyun PC'si için kesinlikle değer. Hem ileriye dönük olmuş da olur anakart. Tabii oyunlarla aranız yoksa eğer arkadaşın attığı eagle alıp geçebilirsiniz. Tercih sizin.Arada yaklaşık 2500 TL fiyat farkı var. Biraz fazla cidden. Asus olduğu için hoşuna gitti ama değer mi bu paraya?
Görünüşte önemli benim için. Asus daha şaşaalı gözüküyor açıkçası. 1.5 sene sonra AM6 ve DDR6 çıkacakmış. O yüzden ileriye dönük olayı bence gereksiz. 10 yıl kullanacak halim yok ya anakartı.Yani bu bütçelere kadar çıkıyorsanız oyun PC'si için kesinlikle değer. Hem ileriye dönük olmuş da olur anakart. Tabii oyunlarla aranız yoksa eğer arkadaşın attığı eagle alıp geçebilirsiniz. Tercih sizin.
Daha en az 2 senesi var AM6'ya. 1,5 yıl değildir o. 10 yıldan ziyade AM6'yı kastettmiştim zaten. O zamana dek yeni/güçlü işlemciler alır kullanırsınız diye.Görünüşte önemli benim için. Asus daha şaşaalı gözüküyor açıkçası. 1.5 sene sonra AM6 ve DDR6 çıkacakmış. O yüzden ileriye dönük olayı bence gereksiz. 10 yıl kullanacak halim yok ya anakartı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.