MSI H310-A Pro işlemci tavsiyesi

zetaV

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir işlemci almak istiyorum şu an ki işlemcim i5 9400F anakartımda MSI H310-A Pro bu anakarta en yüksek hangi işlemciyi takabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
9600K, 9700K, 9900K falan filan de ölü yatırım. Hangi ekran kartıyla kullanacaksın onu söyle.

9600K, 9700K, 9900K falan filan de ölü yatırım. Hangi ekran kartıyla kullanacaksın onu söyle.
3060/2070 SUPER Almak İstiyorum Fakat Darboğaz Oluyor Diye Alamıyorum Bu Alcaklarım

Teşekkürler yardımın için bakalım vatan da falan 0'ını arıyorum da yok sanırım

Birkaç nesil öncenin işlemcisi onlar, sıfır almayı denersen çok yüksek fiyattan alırsın. İkinci el bak.

3060/2070 SUPER Almak İstiyorum Fakat Darboğaz Oluyor Diye Alamıyorum Bu Alcaklarım

Bunlar için çok da işlemci yükseltmene gerek yok, anakartından dolayı eski nesil yani önü kapalı işlemciler almak zorundasın ki anakartın da o neslin en kötü serisinden. Z390 falan değil, o nesle hiç yatırım yapma 9400F ile al 3060'ını sonra para olunca direkt yeni nesile geçersin çok daha karlı olur.

valorant gta v gibi oyunlar oynuyorum sadece ve şu anki kartımda da işimi görüyo ama renderda aynı şeyi söyliyemiyecğim o yüzden yeni bir kart almak istiyorum fakat almak istediklerim de de darboğaz oluyor monitörüm 1080p 165 hz bir monitör 3060 alırsam valorant tarzı oyunlarda 165 fpsin altında düşer miyim

fakat almak istediklerim de de darboğaz oluyor monitörüm 1080p 165 hz bir monitör 3060 alırsam valorant tarzı oyunlarda 165 fpsin altında düşer miyim

Zaten alıyorsan performansın azalmaz, darboğaz öyle bi şey değil. 3060 alıp geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…