3060/2070 SUPER Almak İstiyorum Fakat Darboğaz Oluyor Diye Alamıyorum Bu Alcaklarım9600K, 9700K, 9900K falan filan de ölü yatırım. Hangi ekran kartıyla kullanacaksın onu söyle.
3060/2070 SUPER Almak İstiyorum Fakat Darboğaz Oluyor Diye Alamıyorum Bu Alcaklarım
eğer uyguna gelirse anakarta önerebilme şansın var mı önerdiğin işlemciler için9600, 9600K/KF işini görür bu sokette ama dediğim gibi ölü yatırım.
teşşekürler yardımın için bakalım vatanda falan 0ını arıyorumda yok sanırım
Teşekkürler yardımın için bakalım vatan da falan 0'ını arıyorum da yok sanırım
3060/2070 SUPER Almak İstiyorum Fakat Darboğaz Oluyor Diye Alamıyorum Bu Alcaklarım
valorant gta v gibi oyunlar oynuyorum sadece ve şu anki kartımda da işimi görüyo ama renderda aynı şeyi söyliyemiyecğim o yüzden yeni bir kart almak istiyorum fakat almak istediklerim de de darboğaz oluyor monitörüm 1080p 165 hz bir monitör 3060 alırsam valorant tarzı oyunlarda 165 fpsin altında düşer miyimBirkaç nesil öncenin işlemcisi onlar, sıfır almayı denersen çok yüksek fiyattan alırsın. İkinci el bak.
Bunlar için çok da işlemci yükseltmene gerek yok, anakartından dolayı eski nesil yani önü kapalı işlemciler almak zorundasın ki anakartın da o neslin en kötü serisinden. Z390 falan değil, o nesle hiç yatırım yapma 9400F ile al 3060'ını sonra para olunca direkt yeni nesile geçersin çok daha karlı olur.
fakat almak istediklerim de de darboğaz oluyor monitörüm 1080p 165 hz bir monitör 3060 alırsam valorant tarzı oyunlarda 165 fpsin altında düşer miyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.