MSI H310M PRO-VH CPU EZ Debug LED sorunu

orjinalp

Centipat
Selamlar,

İşlemci: Intel i3 8100.

Elimde bu anakart ve işlemciden mevcut mevcut, 2018 yılı haziran ayında toplamıştım kasamı, dün gece oyun oynarken işlemci sıcaklığını 65 derece civarlarında gördükten sonra ertesi gün macun değiştirmek için plan yapmıştım.

Bu gün işlemci macununu değiştirdikten sonra görüntü alamadım. Biraz daha inceleyince ekran kartının çalışmadığını USB socketlerinden elektrik çıkmadığını gördüm(faremin ışıkları yanmıyor).
Ekstradan on board üzerindeki HDMI ve VGA çıkışlarından da görüntü alamıyorum. Bilgisayar açıldığında no signal ibaresi gidiyor, çok kısa bir süre sonra no Signal'e dönüyor o da, ardından anakartta EZ Debug LED lerinden CPU'nun sürekli olarak yandığını gördüm, resimleri ek kısmına ekledim.

Forumda ve internette araştırdıklarımı uyguladım nafile.

[Çözüldü] MSI EZ Debug CPU ve VGA yanıyor - Technopat Sosyal
Güç kablosunu çıkarıp jbat1 kısa devresini yapdım, güç kablosu takılıyken de yaptım.
Bazı yerlerde BIOS pilini çıkarıp bekleyip takınca çalıştığını söylemişler, onu da denedim.
Emin olmak için RAM'i çıkardım çalıştırdım her seferinde CPU LED'i yanıyordu,
Anakarta ve CPU'ya giden güç kablolarını çıkarıp temizledim, sonuç aynı,
İşlemciyi çıkarıp çalıştırdım yine de o EZ Debug LED üzerindeki panelde beyaz yanıyordu.

Eğer çözüm bulamazsam anakart ve CPU alacağım gibi gözüküyor.

Dostlar yardımcı olun bilgisi olan daha önce karşılaşıp çözen var mı?

17241859-8489-490b-ace5-a31cc0dea799.jpg

cc289cbf-8df0-489f-9127-164ff610b214.jpg

d4fbc225-2cd1-4033-b34a-45aac5e8e5cb.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı