Merhabalar, Technopat konularını epey bir araştırdım ve kendime Intel Core i3 10100F işlemci, MSI H410M-A PRO anakart, HyperX Fury 8x2 GB RAM ve Zalman N5 mf bilgisayar kasası aldım. Diğer ekran kartı ve Power yeni oldukları için değiştirmedim. Arkadaşlar kafama takılan bir konu var. Malum bu Intel 10.nesil işlemci fanının soğutma plakası diğer eski işlemci stok fanlarına göre plaka bayağı bir ince. Bu ürün anakart için uyar mı yoksa RAM slotlarına ve M.2 SSD yeri için sıkıntı yapar mı?
www.teknobiyotik.com
Sıcaklı ile ilgili sorunum yok sadece sanırım stok fanı kasa fanlarına göre daha fazla ses yapıyor. Bana önerebileceğiniz anakart ve kasa yapısına göre uygun bir işlemci fanı var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Aerocool Core Plus (AE-CC-CRPLS) İşlemci Soğutucusu 12cm ARGB Adreslenebilir RGB Fanlı, 4pin PWM Otomatik Hız Ayarlı, Intel / AMD Uyumlu | Teknobiyotik
New Page 1 Aerocool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu...
Sıcaklı ile ilgili sorunum yok sadece sanırım stok fanı kasa fanlarına göre daha fazla ses yapıyor. Bana önerebileceğiniz anakart ve kasa yapısına göre uygun bir işlemci fanı var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim.