Radeon Software üzerinde veya aygıt yöneticisi üzerinde ekran kartının sürücüsünün sürümünün 20.12.1 yazdığından eminsen tekrar kurmana gerek yok.
Gönderdiğim chipset sürücüsünü kurmalısın evet. Chipset sürücüsünün ismi işlemcinin ismiyle bağımlı değil, anakartın chipsetiyle alakalı. İstersen emin olmak adına aşağıdaki linkten "System & chipset drivers" başlığı altından çıkan chipset driverının linki ve benim attığım linke bakabilirsin.
Best Intel Socket 1200 H410 mATX PRO motherboard, turbo M.2, Intel gigabit LAN, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO
BIOS güncellemesinden bahsetmeyi unutmuşum. Eğer sık sık elektrik kesintisi yaşıyorsan BIOS güncellemesi işine girmeni tavsiye etmiyorum. Kaldı ki eğer BIOS güncellemesi esnasında elektriğin giderse anakartın bricked olur ve ekrana görüntü gelmez, BIOS bozulur yani. Bunu düzeltmenin yolları anakartındaki BIOS butonu veya Dual BIOS özelliğidir fakat bunların ikisi de senin anakartında olmadığı için eğer anakartın bricked olursa anakartını servise göndermek zorunda kalırsın. Ama "sık sık elektrik gitmiyor" veya "kesintisiz güç kaynağım bulunuyor" deyip ben bunu yaparım diyorsan BIOS sürümü linkini aşağıda.