Çözüldü MSI H510M Pro-E anakarta M.2 SSD takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgurorak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM
Meslek
Indie Mobile Game Developer on Unity
Bazı satıcılara sordugumda uyumludur dediler. Anakartımda 1 adet M.2 slotu var (belki de öyle sanıyorum) slotun yanında pcı_e3 yazıyor. M.2 SSD takılabilir mi? Takılabilirse öneriniz var mı?

Çözüm
Anakartında M.2 SSD yuvası yok fakat PCI-e 3.0 X1 yuvan mevcut. Bu yuvaya dönüştürücü ile M.2 SSD takabilirsin.
Anakartında M.2 SSD yuvası yok fakat PCI-e 3.0 X1 yuvan mevcut. Bu yuvaya dönüştürücü ile M.2 SSD takabilirsin.

Hocam dönüştürücüyü nasıl bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir dönüştürücü alınabilirsin de fakat ekran kartının boyutu bu 2 PCI-e X1 yuvalarını engelliyor mu bir bak.
Baktım da engelleyeceğini düşünmüyorum. Fotoğrafını çekmeye çalıştım gösterebildiysem bir de sen bak hocam.

WhatsApp Görsel 2025-03-20 saat 00.41.55_0edbe58d.jpg
WhatsApp Görsel 2025-03-20 saat 00.41.56_e7f57e2b.jpg

Evet, öyle gözüküyor.

Peki, teşekkür ederim. Bir de SSD alacağım ama bütçem biraz kısıtlı 900TL-1K bütçem var. 240-512 GB arası okuma yazma hızı fiyatına göre iyi olan bir M.2 SSD alacağım. Ne önerirsiniz? Veya okuma yazma hızı kaç olsa iyi olur?

Peki, teşekkür ederim. Bir de SSD alacağım ama bütçem biraz kısıtlı 900TL-1K bütçem var. 240-512 GB arası okuma yazma hızı fiyatına göre iyi olan bir M.2 SSD alacağım. Ne önerirsiniz? Veya okuma yazma hızı kaç olsa iyi olur?

Bunu buldum nasıldır?

Bunu buldum nasıldır?

Edit: Bunu aldım. dönüştürücü ile kullanacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acelen yoksa M.2 SSD'yi iptal et. HB kuponları oluyor 100TL genelde. Daha uyguna alırsın. Ha bir de Kioxia G2 500GB almalısın. Zaten 900-1000 MB civarı okuma yazma verir X1 3.0 yuva.
Markayı ilk defa duydum. DRAM'lı iyi bir M.2 SSD almak varken bu ürün bence tercih edilmemeli.
Unuttum senin ihtiyacının olduğunu. Hatırlasaydım 1 saat önce kupon vardı. Haber verirdim sana.

Acelen yoksa M.2 SSD'yi iptal et. HB kuponları oluyor 100TL genelde. Daha uyguna alırsın. Ha bir de Kioxia G2 500GB almalısın. Zaten 900-1000 MB civarı okuma yazma verir X1 3.0 yuva.
Markayı ilk defa duydum. DRAM'lı iyi bir M.2 SSD almak varken bu ürün bence tercih edilmemeli.
Unuttum senin ihtiyacının olduğunu. Hatırlasaydım 1 saat önce kupon vardı. Haber verirdim sana.
merhaba hocam güncellemeyi unuttum ama biraz araştırdım ve bu ssd'yi satın aldım. wd green modelinin her yerde övgü aldığını da görünce kesin karar verdim, iyi ki geçen gün attığımı almamışım. kargoya verildi. önerileriniz için de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı