Dün gece oyun oynadım ve bilgisayarımı kapattım ama bu sabah açtığımda ekrana görüntü gelmedi. Anakarttaki VGA ışığı yanıyordu ve monitörün de ışığı sarıdan beyaza dönmedi normalde görüntü gelince sarıdan beyaza döner. Ne olmuş olabilir?
Dün gece oyun oynadım ve bilgisayarımı kapattım ama bu sabah açtığımda ekrana görüntü gelmedi. Anakarttaki VGA ışığı yanıyordu ve monitörün de ışığı sarıdan beyaza dönmedi normalde görüntü gelince sarıdan beyaza döner. Ne olmuş olabilir?
Ekran kartındaki farklı bir girişe takın görüntü aldığınız kabloyu. Olmazsa aynı şeyi monitör tarafınada yapın. Oda olmazsa en son farklı bir kablo ile deneyin.
Tamamdır deneyeceğim fakat bir durumdan bahsetmek istedim muhtmelen sorun değildir ama bu sabah bilgisayarı çalıştırırken yaptığım tek farklı şey yanlışlık kasanın güç düğmesine çok yumuşak bastım açılmasına şaşırdım çünkü gerçekten çok yumuşak bastım elim kaydı bundan sebepli bir şey olabilir mi acaba pek zannetmiyorum.
Aynı problemi bugün tekrar yaşadım geçen sefer kabloyu taktığım portu değiştirince çalıştı bugün yine aynısını yaptım çalışmadı kablo değiştim monitör değiştim yine de çalışmadı.