MSI H61M-P21(B3) Anakartımı güncellerken sorun çıktı, Sıfırlamak istiyorum

Ozan Turan

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakartımın BIOS güncellemesini sorduğum konu burada:
MSI H61M-P21(B3) Anakart İçin BIOS Güncellemesi | Technopat Sosyal

Evet arkadaşlar yukarıdaki linkte verdiğim konuda Recep Bey bana sürücüyü verdi. Flaş diskimin içine attım
çalıştırdım, başlattım fakat güncelleme sırasında kapatıp açarken bir anda güncelleme henüz bitmedi, lütfen flaş diskinizi takıp yeniden başlatın yazısı çıktı. Tekrar takıp yeniden başlattığımda ise kapatıp açmaya bir müddet devam ediyor ve tekrar aynı yazı çıkıyor. Ben de artık sıfırlamaya karar verdim. Anakartımın modeli MSI H61M P21 (B3) ve sıfırlamak için BIOS pilini MSI'nin videosunda ve yazılarında anlattıkları gibi çıkardım taktım. Hiç bir sonuç vermedi. Aklıma jumper geldiğinde nerede olduğunu öğrenmek için kullanım kılavuzuna baktım fakat 3 dişli jumper yok :D2 dişli JBAT1 diye isimlendirilen bir parça var BIOS pilinin yanında. Kullanım kılavuzunda bu dişlere metal bir parça değdirildiğinde CMOS sıfırlanacaktır yazıyor fakat ben hiçbir sonuç alamadım. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Büyük ihtimalle bu sorun sıfırlamayla düzelmiyor. Anakartımımı değiştirmem lazım? Bir el atarsanız sevinirim.

NOT: Arkadaşlar eğer MSI H61M-P21(B3) anakartına sahip olan bir arkadaş varsa dosyaları uploadlayıp yollayabilirse sevinirim bir de o şekilde deneyelim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı