Ehliyet sınavından ikinci kez kaldıktan sonra ne yapmak gerekir?

Marvrex

Kilopat
Ehliyet sınavında ikinci kez kaldım. Neden oluyor anlamıyorum. İlkinde kemeri takmayı unuttum normalde kullanırken bile her zaman taktığım halde. İkincisinde l parkta tam sağ yapmayı unuttum nasıl olabiliyor ya 18 kez yaptım? Hepsinde de tekte girdim sınava giderken de geçerim rahatlığındaydım ama sınava girince el ayak titriyor paraleli bacak titremesinden zar zor yaptım ya 60 70 yaşında kadınlar geçiyor. Normalde kullanabildiğim halde gidip kalıyorum 3'te kalırız muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zehra Kınık ile bir bir bağlantın var mı.

Babam beni 3 gun kala sinava yazmisti. 3 gun icinde hic eli direksiyona degmemis ben gunde 1 saat totalde 3 saat, derslerde toplam iki kere L iki kere de Paralel park yaparak gercek sinavi gectim.

Hatta hic kaputu bile acmadik, ogretmenler neyin ne oldugunu ogretmediler, sure kisitliydi cunku, ben de internetten ogrendim ezber kisimlari.

Pratik eksikligim oldugundan dolayi arabayi suruyorum bir yandan da sinyallere bakamiyorum cunku bismillah yeni ogrendik hemen trafige ciktik. Ogretmen diyor sinyal vermeyi unuttun, boyle yaparsan kalacaksin. Hatta bir ogretmen kesin kalacaksin diye iddialasmisti.

Sinavda kokune kadar dikkatimi verdim, cok rahat bir sekilde her seyi ezberden sayip koltuga oturup tum ayarlari yapip arabayi kaldirip duzgunce sinyaller vererek, tekte parklari yaparak gectim.

Iyi bir komisyon, guzel bir dikkat ve imkanin varsa pratikle (benim imkanim yoktu) asilabilecek sorunlar.

Yuksek ihtimalle dikkat ve buna bagli heyecan sorunlarin var, dikkat onleyici hap rica edebilirsen bir tanidigindan cok iyi olur. Senin saglik siciline isliyor bu ilaclar cunku.

Ehliyet sınavında ikinci kez kaldım. Neden oluyor anlamıyorum. İlkinde kemeri takmayı unuttum normalde kullanırken bile her zaman taktığım halde. İkincisinde l parkta tam sağ yapmayı unuttum nasıl olabiliyor ya 18 kez yaptım? Hepsinde de tekte girdim sınava giderken de geçerim rahatlığındaydım ama sınava girince el ayak titriyor paraleli bacak titremesinden zar zor yaptım ya 60 70 yaşında kadınlar geçiyor. Normalde kullanabildiğim halde gidip kalıyorum 3'te kalırız muhtemelen.
inşallah otomatik değildir

Biliyorum diye güvenme kendine, bütün hareketleri sırasıyla ezberle sürekli yap. Buna kemer takmak, koltuk ayarlamak dahil. Artık alışkanlık haline gelsin, ezberlensin. Yolda nerede ne yapacağına kadar ezberle. Biliyorum diye gidersen insanlık haliyle unutabilirsin.

Biliyorum diye güvenme kendine, bütün hareketleri sırasıyla ezberle sürekli yap. Buna kemer takmak, koltuk ayarlamak dahil. Artık alışkanlık haline gelsin, ezberlensin. Yolda nerede ne yapacağına kadar ezberle. Biliyorum diye gidersen insanlık haliyle unutabilirsin.
Evet, ek olarakta bir suru video izlemeli evde. Farkli farkli surucu kurslarinin egitim videolari, sinav ani videolari. Yemin ediyorum cok istifade ettigimi gordum sinav aninda, sinava gireceklere de tavsiye ediyorum. Yalandan dinlemesinler gercekten izlesinler.

Muhtemelen biliyorum ayağına hızlı yapmaya çalışıyorsun. Adamların acelesi yok her yapacağın hareketi düşündükten sonra yapmanı tavsiye ederim. Önce kafada kur.

Doğru acele ediyorum. Bu sefer yapmayacağım dememe rağmen rahatladım ayağına yine hızlı yapmaya çalıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı