MSI H61M-P21 BIOS ve Intel ME Güncelleme

eneskaradeniz

Kilopat
Daha fazla  
MSI H61M-P21 (7680) anakartım var. BIOS sürümü 17.6. 19.2 güncellemek istiyorum, dosyayı indirdim açtığımda lütfen flasha atın öyle çalıştırın yazıyor. Attım bir şeyler yükledi, en sonunda Intel ME güncelleyin öyle çalıştırın yazıyor. Intel ME'yi nasıl güncellerim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buradan:

1. İndirdiğiniz SW-FW-Update.zip dosyasını bir klasöre çıkartın.
  2. Çıkarttığınız klasöre girin ve üstteki menüden Dosya > Windows PowerShell'i aç > PowerShell'i yönetici olarak aç deyin:

376410

3. PowerShell veya Komut İstemi açıldıktan sonra FWUPDATE.BAT komutunu verin ve Firmware güncelleştirmesi başlasın.
  4. İşlem tamamlandığında sistemi yeniden başlatın.
Buradan:

1. İndirdiğiniz SW-FW-Update.zip dosyasını bir klasöre çıkartın.
  2. Çıkarttığınız klasöre girin ve üstteki menüden Dosya > Windows PowerShell'i aç > PowerShell'i yönetici olarak aç deyin:

376410

3. PowerShell veya Komut İstemi açıldıktan sonra FWUPDATE.BAT komutunu verin ve Firmware güncelleştirmesi başlasın.
  4. İşlem tamamlandığında sistemi yeniden başlatın.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba şimdi denedim çalıştırdım fakat hata verdi.

Using HECI Update
Communication Mode: MEI
Checking firmware parameters...

Warning: Do not exit the process or power off the machine before the firmware update process ends.
Initiating firmware update process...

Error 8710: Firmware update failed due to insufficient memory
++

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı