Ozan Turan
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet arkadaşlar bayağı uzun bir süredir BIOS güncellemesinde bir sorun çıktığı için BIOS güncellemesi henüz tamamlanmadı, lütfen USB diskinizi takıp yeniden başlatınız sorunu alıyordum. Derdime derman bulamadım. Ama arkadaşlardan birisi (Corsair45 arkadaşımızdı sanırım) "Eski BIOS'u yüklemeyi denedin mi?" diye sordu. Onu bir süre denemedim. Daha çok en güncel sürüme yakın olanı yüklemeye çalıştım onu dosyalarını bulmaya çalıştım. Buldum da aslında fakat o dosya ile de güncelleme başlıyor, birkaç defa bilgisayar kendini resetliyor bir daha aynı sorunu veriyordu. Dosyaları başka bir bilgisayar ile alayım desem de maalesef olmadı. O anakarta sahip bir bilgisayardan yapmak gerekiyordu falan filan...
Konuya gelelim artık. Eski bir BIOS dosyasını aldım. Çok şükür ki BIOS dosyası extractlanmak zorunda değildi.. "zip" dosyasının içinde vardı. USB diskimi Fat32'ye biçimlendirdim. Dosyaları attım. Taktım ve bir süre görüntü gelmedikten sonra "Updating BIOS . . . . . . . .File not found hatasını aldım.
Bir el atar mısınız?
İyi Sosyaller...
NOT: Arkadaşlar eğer MSI H61M-P21(B3) anakartına sahip olan bir arkadaş varsa dosyaları uploadlayıp yollayabilirse sevinirim bir de o şekilde deneyelim.
Konuya gelelim artık. Eski bir BIOS dosyasını aldım. Çok şükür ki BIOS dosyası extractlanmak zorunda değildi.. "zip" dosyasının içinde vardı. USB diskimi Fat32'ye biçimlendirdim. Dosyaları attım. Taktım ve bir süre görüntü gelmedikten sonra "Updating BIOS . . . . . . . .File not found hatasını aldım.
Bir el atar mısınız?
İyi Sosyaller...
NOT: Arkadaşlar eğer MSI H61M-P21(B3) anakartına sahip olan bir arkadaş varsa dosyaları uploadlayıp yollayabilirse sevinirim bir de o şekilde deneyelim.
Son düzenleme: