Msi H81-m p33 ile G3258'e O.C atma ve ısı sorunu

roselove100

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yapmış olduğum overclock sonuçlarını resimle atıyorum. Burada bir sorum olacak resimde kırmızı ile çizdim. İşlemci hızını 4,3 GHz girmeme rağmen 5,72 ve 5,76 değerlerini aldı. Burada bir sıkıntı var mı? Diğer bir sorum ise voltage değeri ben 1,3 v girmeme rağmen sistem 0,160 v kilitli kalıyor. Anakartım Msi H81-m p33 dür. "Anakartın overclock ayarlarını yanlış mı yaptım acaba" dedim kendime. Çünkü benim girdiğim ayarları göstermiyordu. Test sırasında işlemci hızı 79 da kaldı sürekli en son 3-4 dakika 80 oldu arada çok nadir 81 ve 82'yi gördü. Bu ısılar normal mi? Test suresi 15 dakika sürmüştür.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yaptım. Bios ta dinamic diye bir ayar var onu değiştirince böyle oluyor değiştirmezsem eger 4,3 ghz i aşmadan devam ediyor. 15 dakika prime95 testi yaptım birşey olmadı. Sizce daha sonra sorun yaşar mıyım? Son olarak işlemci ısısı sizce kaçlar da olması gerekir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı