MSI H81M Eco oyun için alınır mı?

4.nesil Intel Core i5 4 çekirdek 3.30 GHz işlemci kötü mü?
Kötü demiyorum ama neden daha yeni parçalar alabilecekken böyle eski parçalarla uğraşıyorsun? Güzel bir bütçen var ben olsam Am4 soketli bir sistem toplardım. Elinde ekran kartın var mı?

Kötü demiyorum ama neden daha yeni parçalar alabilecekken böyle eski parçalarla uğraşıyorsun? Güzel bir bütçen var ben olsam AM4 soketli bir sistem toplardım. Elinde ekran kartın var mı?

Ekran kartsız anakart almayı planlıyorum ekran kartları pahalı.

Deneyeceğim fiyatı düşürürse geçerim ama bu anakarttaki BIOS hoşuma gitti sade ve ferah bir yapısı var.

Dostum beni anlamakta güçlük çekiyorsun sanırım. Bu devirde 10 yılı aşmış sıfır parçalar almak akıl karı değil. Şahsen sıfır olduklarına inanmak zor.

Dostum benim anlamakta güçlük çekiyorsun sanırım. Bu devirde 10 yılı aşmış sıfır parçalar almak akıl karı değil. Şahsen sıfır olduklarına inanmak zor.

Seni anlıyorum şu an kullandığım kasa 17 yıllık falan yani oyun oynayabilmek amacım ama seni dinleyeceğim güncel bir anakart AM4 alacağım.

Seni anlıyorum şu an kullandığım kasa 17 yıllık falan yani oyun oynayabilmek amacım ama seni dinleyeceğim güncel bir anakart AM4 alacağım.
Heh şöyle. Uyguna dizmek istiyorsan sana tavsiyem 2.el sitelerini iyice bir araştır.

Heh şöyle. Uyguna dizmek istiyorsan sana tavsiyem 2.el sitelerini iyice bir araştır.

İkinci el riskini almak istemiyorum n11'den bakacağım iade sıkıntıları ve parça eksikliği çok sipariş asla o sitelerden yapmam aynı ilde olsa bile gidip almakla uğraşamam

İkinci el riskini almak istemiyorum n11'den bakacağım iade sıkıntıları ve parça eksikliği çok sipariş asla o sitelerden yapmam aynı ilde olsa bile gidip almakla uğraşamam
İlla 0 parça alacaksan buyur bunlar en ucuz parçalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…