MSI H81M Eco oyun için alınır mı?

İkinci el riskini almak istemiyorum N11'den bakacağım iade sıkıntıları ve parça eksikliği çok sipariş asla o sitelerden yapmam aynı ilde olsa bile gidip almakla uğraşamam.

Dostum sen çaba sarfetmezen elinde oyun oynayabileceğin düzgün bir sistemin bile olmaz.
2. elden belki de N11'den topladığın sistemden kat ve kat daha iyi parçalar bulacaksın kim bilir belki ekran kartlı sistem toplarsın az piyasayı araştır.

Dostum sen çaba sarfetmezen elinde oyun oynayabileceğin düzgün bir sistemin bile olmaz.
2. elden belki de N11'den topladığın sistemden kat ve kat daha iyi parçalar bulacaksın kim bilir belki ekran kartlı sistem toplarsın az piyasayı araştır.

Ben 2.el piyasasına giremiyorum güvensiz ve çok dolandırıcı var nadiren olsa iyi parçalar onlarda bu ilde değil kargo parasıyla yine aynı fiyata gelir bir de iade edemezsin.

Neyse bütçem normalde 3500 civarı yükseltip alırım ikinizede teşekkürler.

Son düzenleme:
Umarım bu anakartı almadınız.

Şu an alamıyacağım zaten okulun 2.dönemi bitince alacağım ama işlemci güzel diye alıyorum 4 çekirdek 3.3 GHz kart sokete göre iyi USB 3.0 falan var hem bütçeyi artırdım zaten ama neden almayayım daha iyisi var diye mi yoksa kötü özelliği var diye mi sebebini açıklar mısınız?

Ekran görüntüsü 2023-02-10 075724.png
Ekran görüntüsü 2023-02-10 075747.png
Ekran görüntüsü 2023-02-10 075815.png

Ekran görüntüsü 2023-02-10 080320.png

Bu arada geçmiş olsun.

AM4 araştırdım fakat işlemciler çok pahalı ve oyun testinde alacağım işlemci eziyor zaten istesem Gigabyte H510M h alıp yanına Intel Celeron da takılabilir aynı şey olur ama oyun açmaz üst düzey bir sistem tercihim değil zaten sonradan kasa ve PSU hariç her şeyi değiştireceğim AM4 alırsam fiyat yükselir bir de ona uygun fan falan 0 almak istediğim ve burası da 2.el AMD az olduğundan ve fiyatı 0 la aynı olduğundan Intel almayı planlıyorum ileride komple sistemi yenileyip Gigabyte H61m h ve Core i3 12100F almak istiyorum Twitch falan yaparak alacağım.

Son düzenleme:
Merhaba bir bilgisayar toplayacağım. Tüm kasa toplam 4000 TL. Turbox anakart ve Intel Core i5 3.nesil 4 çekirdek soket 1150 ile 3000 TL idi ama Turbox almayın denince MSI H81m eco anakartını ve Intel Core i5 4.nesil 4 çekirdek soket 1150 ile 4000 TL'ye çıktı. Arkadaşımın kullandığı ASUS anakart 1700 TL idi. Fiyat uçmasın diye 1550 TL'ye MSI H81m eco almayı düşünüyorum hem HDMI port hem USB 3.0 var. M.2 portu yok ASUS'a kıyasla ama HDMI ve port sayısı benim için önemli diye alıyorum. Sizce oyunlarda iyi olur mu 16 GB RAM ile hızlı yanıtlarsanız sevinirim.
H81 anakartlar içinde belki de tek NVMe SSD desteği olan anakart bu. PCIe 1.0 porta dönüştürücü tak, Windows kur, keyfine bak. Biri bilip bilmeden yorum yapmış, "eco ibaresi kısıtlanmış özelliktir" diye; alakası yok. i7 4770 tak, tam bir oyun canavarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı