Windows 10 + macOS yapmak istiyorum yapabilir miyim? Yapabilirsem farklı farklı disklere mi yapayım yoksa aynı diske mi?
Sistem bilgisi:
Ses:
Realtek ALC887 @ Intel lynx point pch - High Definition Audio Controller [C2] PCI.
NVIDIA GK107 HDMI/DP @ NVIDIA GK107 - High Definition Audio Controller PCI.
İnternet:
Realtek RTL8168/8111 PCI-e gigabit Ethernet adapter (phy: Realtek RTL8111) PCI (adaptördür kendisi)
Bir de eski laptopum gibi ekran kartını yakar mı?
Eski hesap: @AykutTaha02
Kendisini unuttuğum için değiştirdim.
Konu : R7 5800X - GT 740 sisteme macOS kurmaWindows 10 + macOS yapmak istiyorum yapabilir miyim? Yapabilirsem farklı farklı disklere mi yapayım yoksa aynı diske mi?
Sistem bilgisi:
Ses:
Realtek ALC887 @ Intel lynx point pch - High Definition Audio Controller [C2] PCI.
NVIDIA GK107 HDMI/DP @ NVIDIA GK107 - High Definition Audio Controller PCI.
İnternet:
Realtek RTL8168/8111 PCI-e gigabit Ethernet adapter (phy: Realtek RTL8111) PCI (adaptördür kendisi)
Bir de eski laptopum gibi ekran kartını yakar mı?
Eski hesap: @AykutTaha02
Kendisini unuttuğum için değiştirdim.
Bu işlemin donanıma bir zararı yok.Bir de eski laptopum gibi ekran kartını yakar mı?
Haswell sistemin için EFI bularak veya hazırlayarak yapabilirsin.Windows 10 + macOS yapmak istiyorum, yapabilir miyim?
Bu size kalmış.Yapabilirsem farklı disklere mi yapayım yoksa aynı diske mi?
Bu işlemin donanıma bir zararı yok.
Bu size kalmış.
Kendi kullanımın kendi hataların, Hackintosh işleminin donanıma bir zararı olmuyor. Sen neye ithafen bu sorunu Hackintosh'a bağladın bilemem. Sorduğun soru ise garip, hangi diskinde daha fazla alan varsa o diskine kur geç. Bunun ekstra bir kolaylığı olmuyor.
Kendi kullanımın kendi hataların, Hackintosh işleminin donanıma bir zararı olmuyor. Sen neye ithafen bu sorunu Hackintosh'a bağladın bilemem. Sorduğun soru ise garip, hangi diskinde daha fazla alan varsa o diskine kur geç. Bunun ekstra bir kolaylığı olmuyor.
Masaüstüne ulaşınca bilgilendir bir yerde bir hata vs. yapıyor olabilirsin.Hocam olay şu ben masaüstüne ulaşıyorum sonra bir restart atıyorum ve bir daha açılmıyor bu yüzden Hackintosh'a suç attım.
Masaüstüne ulaşınca bilgilendir bir yerde bir hata vs. yapıyor olabilirsin.
GPU eski bir model oclp ile bir Ventura deneyebilirsin test olarak.
OpenCore: macOS Ventura 13.5 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Hocam şimdi kursam Windows silinir mi diski bölüp.
Bir de Big Sur kuracağım ve anlık yardım lazım.
Hayır.