MSI H81M-P33 sisteme macOS kurulmalı mı?

Aykut551

Centipat
Daha fazla  
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
KINGSTON SA400S37240G
Ekran kartı
NVIDIA GT 740
Anakart
MSI H81M-P33
İşlemci
Intel i5 4590 3.30GHz
Windows 10 + macOS yapmak istiyorum yapabilir miyim? Yapabilirsem farklı farklı disklere mi yapayım yoksa aynı diske mi?
Sistem bilgisi:
Ses:
Realtek ALC887 @ Intel lynx point pch - High Definition Audio Controller [C2] PCI.
NVIDIA GK107 HDMI/DP @ NVIDIA GK107 - High Definition Audio Controller PCI.
İnternet:
Realtek RTL8168/8111 PCI-e gigabit Ethernet adapter (phy: Realtek RTL8111) PCI (adaptördür kendisi)

Bir de eski laptopum gibi ekran kartını yakar mı?

Eski hesap: @AykutTaha02
Kendisini unuttuğum için değiştirdim.

Windows 10 + macOS yapmak istiyorum yapabilir miyim? Yapabilirsem farklı farklı disklere mi yapayım yoksa aynı diske mi?
Sistem bilgisi:
Ses:
Realtek ALC887 @ Intel lynx point pch - High Definition Audio Controller [C2] PCI.
İnternet:
Realtek RTL8168/8111 PCI-e gigabit Ethernet adapter (phy: Realtek RTL8111) PCI (adaptördür kendisi)

1700154839664.png

Sistem bilgisi:
Ses:
İnternet:

1700154839664.png
Konu : R7 5800X - GT 740 sisteme macOS kurma

Son düzenleme:
Kendi kullanımın kendi hataların, Hackintosh işleminin donanıma bir zararı olmuyor. Sen neye ithafen bu sorunu Hackintosh'a bağladın bilemem. Sorduğun soru ise garip, hangi diskinde daha fazla alan varsa o diskine kur geç. Bunun ekstra bir kolaylığı olmuyor.

Hocam olay şu ben masaüstüne ulaşıyorum sonra bir restart atıyorum ve bir daha açılmıyor bu yüzden Hackintosh'a suç attım.

Kendi kullanımın kendi hataların, Hackintosh işleminin donanıma bir zararı olmuyor. Sen neye ithafen bu sorunu Hackintosh'a bağladın bilemem. Sorduğun soru ise garip, hangi diskinde daha fazla alan varsa o diskine kur geç. Bunun ekstra bir kolaylığı olmuyor.

Tamamdır uzun bir zamanım olduğunda ve SSD'yi bağlayabilirsem tekrar bir konu açacağım.

Bir de en fazla hangi macOS desteği var ekran kartı sadece harici dahili yok.

Hocam olay şu ben masaüstüne ulaşıyorum sonra bir restart atıyorum ve bir daha açılmıyor bu yüzden Hackintosh'a suç attım.
Masaüstüne ulaşınca bilgilendir bir yerde bir hata vs. yapıyor olabilirsin.
GPU eski bir model OCLP ile bir Ventura deneyebilirsin test olarak.

Masaüstüne ulaşınca bilgilendir bir yerde bir hata vs. yapıyor olabilirsin.
GPU eski bir model oclp ile bir Ventura deneyebilirsin test olarak.

Hocam şimdi kursam Windows silinir mi diski bölüp.

Bir de Big Sur kuracağım ve anlık yardım lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı