MSI H87M-G43 için MSI Gaming GTX970 vs. Asus Strix GTX970

Mümkünse Gigabyte G1 Gaming modeli. :)
Abi 10 numara cevap vermişin 40 yıl düşünsem aklıma gelmez :D Abi bu ikisi arasında bir seçim yapsan hangisini seçersin. MSI'lı olan sistemde oyun faresi ve klavyesi yok, 3600TL. Asus'un olduğu sistemde güç kaynağı 80+ değil ama sessiz ve güçlü bir PSU deniliyor. Arada kaldım. :(

Evet arkadaşlar sizce hangisi? Cevaplarsanız çok sevinirim. Yarın sipariş etmeyi düşünüyorum. Acil olursa çok sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında MSI GTX970'i tavsiye ederim. Asus'a göre GPU hızı daha fazla (1279MHz), soğutma performansı ve OC performansı daha iyi ve MSI fanları daha sessiz çalışıyor. Zero Frozr özelliği ile de, düşük sıcaklıklarda fanlar hiç devreye girmiyor.

İkisi arasında MSI GTX970'i tavsiye ederim. Asus'a göre GPU hızı daha fazla (1279MHz), soğutma performansı ve OC performansı daha iyi ve MSI fanları daha sessiz çalışıyor. Zero Frozr özelliği ile de, düşük sıcaklıklarda fanlar hiç devreye girmiyor.
Kardeşim son yorumumu okur musun? Ona göre yanıtlarsan sevinirim. Laptoptan masaüstüne geçtim.

Sen şu sistemin fotoğrafını atsana bi? Eğer ikisi arasında kalsaydım, hangisi en ucuzsa onu tercih ederdim. :D

Laptoptan masaüstüne geçtim :)

MSİ : İntel i5 4690 olunca 3630tl
Adsız.png

ASUS :
Adsız2.jpg

Sen şu sistemin fotoğrafını atsana bi? Eğer ikisi arasında kalsaydım, hangisi en ucuzsa onu tercih ederdim. :D
Abi cevap verirsennn Çok sevinirimm. Lütfen yardım et. Arada kaldım :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı