MSI H97 anakart + işlemci almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Cnzxr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 1.073
Anakart fiyatı iyiyse alın sıfır gibisi yok vallaha bende B365 almıştım bulunca sıfırını 🙂

BIOSTAR kötü değil diğer anakartlara göre biraz daha zayıf sadece size sorun yaşatacağını sanmıyorum çok üst seviye işlemci overclock işleri falan kısıtlı olur sadece atıyorum R7 5700 gibi işlemcilere gücü yetmeme gibi durumu olabilir örnek verdim sadece ve BIOS'u biraz daha sıradan.

Bana link atabilir misiniz anakarta bakayım 2200G ile GT430 berabermi kullanacaksınız?

https://www.akakce.com/anakart/en-u...HN_TdT4uhBKUGfPVPZMUqBymb24BLQ9RoCIlEQAvD_BwE bu anakart. Yok ekran kartini kullanmayacağım senin dedigin gibiyse zaten icindeki GPU kullanirim daha iyi. Zaten OC yapmiyorum ve ileride sorun olursa degisirip satip sorun olmaz suanlik bence bu anakart ve 2200G iyi olur fikrin nedir?

https://www.akakce.com/anakart/en-u...HN_TdT4uhBKUGfPVPZMUqBymb24BLQ9RoCIlEQAvD_BwE bu anakart. Yok ekran kartini kullanmayacağım senin dedigin gibiyse zaten icindeki GPU kullanirim daha iyi. Zaten OC yapmiyorum ve ileride sorun olursa degisirip satip sorun olmaz suanlik bence bu anakart ve 2200G iyi olur fikrin nedir?

Aynı markanın B450 olanıda varmış ama A320'ye bakınca gayet yeterli.

Evet bu işlemcilerin grafik gücü GT 430'dan iyi modeller arası biraz daha fark var 2400G alabiliyor musun çok daha güçlü ya da 3200G 2400G daha güçlü.

Evet bu işlemcilerin grafik gücü GT 430'dan iyi modeller arası biraz daha fark var 2400G alabiliyor musun çok daha güçlü ya da 3200G 2400G daha güçlü.
bakicam ona tesekkurler. simdi biraz isim va sonra hesap yapip tekrar konuya yazarim

Anakart hazir diyelim. Bu islemcide geldiginde bir problem olmazsa bunu da saysak 1200 TL. Bir de DDR4 RAM alsam 2tane 4 GB 700 800 TL'ye halledebilsem. 2000 TL daha lazim kasada desen 3bin ama cok iyi olur herhalde degilmi. İyi olur diyorsan parayi yavas yavas halledip bunu toplarim daha iyi.

Bakacağım ona teşekkürler. Simdi biraz isim VA sonra hesap yapip tekrar konuya yazarim.

Anakart hazir diyelim. Bu islemcide geldiginde bir problem olmazsa bunu da saysak 1200 TL. Bir de DDR4 RAM alsam 2tane 4 GB 700 800 TL'ye halledebilsem. 2000 TL daha lazim kasada desen 3bin ama cok iyi olur herhalde degilmi. İyi olur diyorsan parayi yavas yavas halledip bunu toplarim daha iyi.

Daha uygun bir anakart halletsem keske.

Son düzenleme:
Yanında stok fan yoksa 2200G alabilirsiniz yanında fan olan RAM 16 GB yapabiliyor musunuz performans artışı çok olur.

A320 1700TL fazla biraz ama ikinci eldede çok değişmiyor yine de bulursanız ikinci elde daha düşüğe güzel olabilir.

Yanında stok fan yoksa 2200G alabilirsiniz yanında fan olan RAM 16 GB yapabiliyor musunuz performans artışı çok olur.

A320 1700TL fazla biraz ama ikinci eldede çok değişmiyor yine de bulursanız ikinci elde daha düşüğe güzel olabilir.

Ürün aciklamasinda fan dahilmis oyle diyor. RAM'i de oyle yapmayi dusunuyorum.
İkinci el daha dusugunu bulsamda en fazla 200 300 fark olacak ona da degmez anakart icin diye dusunuyorum sifir olsa daha iyi problemsiz olur sanki.

İkinci el daha dusugunu bulsamda en fazla 200 300 fark olacak ona da degmez anakart icin diye dusunuyorum sifir olsa daha iyi problemsiz olur sanki.

Simdi almisken belki GPU'lu alirim belki de almam bilmiyorum. Para isini halledersem bakacağım en fazla bir sure daha idare eder toplarim iyi olur herhalde bu sistem.

Simdi almisken belki GPU'lu alirim belki de almam bilmiyorum. Para isini halledersem bakacağım en fazla bir sure daha idare eder toplarim iyi olur herhalde bu sistem.
hala dusunuyorum acaba ddr3 mu yapsam

Boyle bir şey gordum biraz sasirdim 1800 fiyat vermisler.

Son düzenleme:
O da alınabilir.

Birkaç tane buldum.

İşlemciler.

3100 güçlü işlemci ama ekran kartınızı kullanmanız gerek.

İkinci seçenek olarak 1600 AF'ya da 1600 onun dışında 2400G öneririm.

Onun dışında 2400G, 3200G, 2200G bunlar var 2300X, 1600 AF, 1600, 1400, 1300X, 1200 AF.

Anakartlar.

Bu satıcı set olarak veriyorsa işlemci zayıf olsa da başlangıç için iyi ya da anakartı alırsın.

AMD alamadık diyelim Intel bakalım.

Intel AMD gibi 5 nesil desteklemez 2 nesil destekler bu daha az yükseltme yapabilirsiniz demek 8. ve 9. nesil için attıklarım ekran kartı kullanman iyi olur.

İşlemci.

Bunun yanında fan varsa alırsın yalnız H310 anakartlar 8. nesil destekler sorman gerek 9. nesil güncellemesi yapıldıysa alırsın.

Pek tavsiye etmesemde bu anakarta iki çekirdek islemcide takılabiliyor pazarlık ile alınır en fazla GTX 1060'a kadar yolu var.

Anakart.

Set.

Set fiyatı gayet iyi ama işlemci biraz yıpranmış gibi sadece dıştan öyle görünüyorda olabilir bu işlemci iki çekirdek.

Başlangıç olarak 8 GB RAM alabilirsiniz ekran kartı olmayacaksa 16 GB daha iyi olur işlemci görüntü vermek için fazladan RAM alır kendine.

Son düzenleme:
O da alınabilir.

Birkaç tane buldum.

İşlemciler.

Onun dışında 2400G, 3200G, 2200G bunlar var 2300X, 1600 AF, 1600, 1400, 1300X, 1200 AF.

Anakartlar.

Bu satıcı set olarak veriyorsa işlemci zayıf olsa da başlangıç için iyi ya da anakartı alırsın.

Intel AMD gibi 5 nesil desteklemez 2 nesil destekler bu daha az yükseltme yapabilirsiniz demek 8. ve 9. nesil için attıklarım ekran kartı kullanman iyi olur.

İşlemci.

Bunun yanında fan varsa alırsın yalnız H310 anakartlar 8. nesil destekler sorman gerek 9. nesil güncellemesi yapıldıysa alırsın.

Pek tavsiye etmesemde bu anakarta iki çekirdek islemcide takılabiliyor pazarlık ile alınır en fazla GTX 1060'a kadar yolu var.

Anakart.

Set.

Set fiyatı gayet iyi ama işlemci biraz yıpranmış gibi sadece dıştan öyle görünüyorda olabilir bu işlemci iki çekirdek.

Başlangıç olarak 8 GB RAM alabilirsiniz ekran kartı olmayacaksa 16 GB daha iyi olur işlemci görüntü vermek için fazladan RAM alır kendine.
simdi yazdigini okucamda actigim konudan alakasiz gitmeye basladi baska bi yerden iletisime gecsek daha iyi olabilir.ceza sebebi degildir heralde

Set olarak vermiyor https://shbd.io/s/0BZYoi2u
Attigin 4.deki 1400e indirdi para iadesi geldigi zaman sipariş edeceğim dedm. Tamam dedi.
AMD almak daha yararli gibi olur en azindan yukseltme yapacağımda anakart degistirmem doğru dusunuyorsam suanlik hiç bakmayalim ama attiklarini not yerime kaydediyim olmadi oyle yapariz.
RAM'i de ilk 8 alacağım sona parayi ayarlayinca 8 daha alacağım.

O da alınabilir.

Birkaç tane buldum.

İşlemciler.

Anakartlar.

İşlemci.

Anakart.

Set.

Son düzenleme:
Konudaki sistemden vazgecip AMD sistem toplamaya karar verdim. Merak eden belki vardir benim gibi bakan. Bu yazdimi cozum gösterim baska bir şey bulamadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı